Úvod Zaujímavosti FOTO: Ďalší Samsung Galaxy Note 7 mal explodovať pri nabíjaní

FOTO: Ďalší Samsung Galaxy Note 7 mal explodovať pri nabíjaní

0

Samsung Galaxy Note 7 po oficiálnom uvedení zbiera len pozitívne reakcie a hodnotenia. Rovnako zapôsobil aj na nás, pričom si dojmy môžete prečítať v našej čerstvej recenzii. 

Pred pár dňami sme vás informovali o explózii smartfónu Samsung Galaxy Note 7. Zariadenie vybuchlo počas nabíjania, pričom bolo zrejme na vine neoriginálne príslušenstvo. Na fotografiách z incidentu bolo vidieť neoriginálny microUSB nabíjací kábel s redukciou pre USB typ C, ktorým Galaxy Note 7 disponuje.

Na kórejskej sociálnej sieti Kakao sa objavil príspevok, ktorý hovoril o ďalšej explózii Samsungu Galaxy Note 7. Príspevok zo sociálnej siete medzičasom zmizol, renomovaný server businesskorea.co.kr ho však zachytil. Autor príspevku hovoril, že Galaxy Note 7 explodoval jeho priateľke v noci, počas nabíjania. Zobudil ich zápach a dym zo spálenia smartfónu.

Podľa zdroja, dotknuté osoby kontaktovali technologickú podporu spoločnosti Samsung a riešili prípadnú kompenzáciu. Následne malo byť zariadenie odoslané výrobcovi pre preskúmanie. Zatiaľ nie je jasné, čo explóziu spôsobilo, no pokojne môže ísť o ďalší prípad použitia neoriginálneho príslušenstva. Uvidíme, s akým vysvetlením nakoniec Samsung príde.

samsung

Snímka z aktuálneho incidentu ukazuje ťažké poškodenie a zuhoľnatenie Galaxy Note 7. Poškodenie je veľmi podobné s tým, ktoré sme mali možnosť vidieť v predošlom prípade z minulého týždňa.