Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung Galaxy A5 (2014) získava aktualizáciu na Android 6.0.1 Marshmallow!

Samsung Galaxy A5 (2014) získava aktualizáciu na Android 6.0.1 Marshmallow!

3

Samsung Galaxy A5 prvej generácie bol predstavený ešte v októbri roku 2014. Išlo o zástupcu v tedy novej Galaxy A línie zariadení, prostredníctvom ktorej Samsung priniesol zákazníkom prémiové vyhotovenie v dostupnej strednej triede. 

Kvalitná konštrukcia a skvelý dizajn očaril nejedného zákazníka aj v našich končinách. Model Galaxy A5 bol, resp. ešte stále je medzi užívateľmi rozšírený a obľúbený.

Pre majiteľov tohto smartfónu máme dobré správy. V Európe a v Južnej Afrike sa začala šíriť aktualizácia na Android 6.0.1 Marhsmallow, ktorá so sebou prináša vítané vylepšenia. Spomenúť môžeme úsporný režim Doze, prepracovaný systém prispôsobenia oprávnení, optimalizácie výkonu alebo pravidelné bezpečnostné záplaty.

Samsung_Galaxy_A5

Ako obvykle, aktualizácia sa šíri v dávkach. Uprednostnení budú majitelia nebrandovaných modelov, čiže tých, zakúpených mimo operátora. Určite sa však v priebehu najbližších týždňov dočká každý. Pokiaľ k vám už update dorazil, v diskusii nižšie sa môžete podeliť o snímku obrazovky inovovaného prostredia ako aj s prvými, dúfame že kladnými skúsenosťami.