Úvod Hry Nick Johnson je prvou osobou na svete, ktorá pochytala všetkých Pokémonov

Nick Johnson je prvou osobou na svete, ktorá pochytala všetkých Pokémonov

3

Ak ste aj vy prepadli ošiaľu okolo hry Pokémon Go, určite vás bude zaujímať informácia, že jeden z hráčov tejto hry vôbec ako prvý na svete pochytal všetkých Pokémonov.

Jeho meno je Nick Jonson a v USA ulovil 142 Pokémonov zo 145 dostupných v tejto krajine. Spolu ich je až 151, no tvorca hry ešte posledných šiestich neuvoľnil. Problémové boli posledné tri animované postavičky, kvôli ktorým tento hráč cestoval do Austrálie, ale aj iných destinácií.

Nick nebol v tomto úsilí sám. Pri jeho cestách mu pomohla cestovateľská spoločnosť Expedia. Tá tento úspech prezentuje ako skvelý príklad toho, ako objavovať významné turistické miesta sveta v rámci komunity Pokémon Go hráčov. Georg Ruebensal, generálny riaditeľ spoločnosti Expedia dodal, že hra ponúka nový spôsob, ako cestovať, spoznávať nových ľudí a objavovať svet.

pokemon go

Nick Johnson počas dvojtýždňového chodenia za Pokémonmi schudol približne päť kíl a spolu ich ulovil cez 5000. Posledných troch Pokémonov chytil pod Eiffelovou vežou, v Honkongu a pred operou v Sydney. Otázkou zostáva, čo bude teraz Nick robiť. Možno bude čakať na uvoľnenie posledných unikátnych Pokémonov alebo sa vráti späť do reálneho života, čo by bolo asi najlepšie. Každopádne vďaka hre a svojmu zanieteniu precestoval kus sveta, čo je snom mnohých ľudí. Vďačí za to aj podpore spoločnosti Expedia.