Úvod Výrobcovia Meizu Meizu PRO 7: Parametre a dizajn v štýle Galaxy S7 edge. Objavil...

Meizu PRO 7: Parametre a dizajn v štýle Galaxy S7 edge. Objavil sa dátum predstavenia

0
Súčasná generácia Meizu PRO 6

Čínsky výrobca Meizu sa rozhodol v relatívne krátkom čase predstaviť novú generáciu vlajkového smartfónu s avizovaným označením PRO 7. Meizu PRO 6 bol pritom predstavený len približne pred pol rokom.

Server GizChina informuje, že Meizu PRO 7 bude predstavený už 13. septembra. Okrem dátumu predstavenia na povrch vyplávali aj niektoré parametre. Tie môžu učariť záujemcom, ktorým je sympatický Samsung Galaxy S7 edge, no odrádza ich vyššie postavená cenovka.

Meizu PRO 7 nebude určite lacný, no citeľne lacnejší, ako konkurencia z Južnej Kórey. Už Meizu PRO 6 bol, alebo skôr stále je veľmi podarený kus smartfónu a patrí medzi najlepšie čínske smartfóny vôbec.

K TÉMERECENZIA Meizu PRO 6: Takto vyzerá pravý čínsky šperk

Meizu PRO 7 by mal dostať displej zakrivený po oboch stranách, pričom bude disponovať jemným QHD 1440p rozlíšením. Samsung štýl nebude rozpoznateľný len navonok. Pod kapotou by sme mali nájsť výkonný čipset Exynos 8890, ktorý pochádza práve z dielne Samsungu. Napriek relatívne presným informáciám by sme nechali priestor na rezervu. Meizu len nedávno podpísalo dohodu s výrobcom MediaTek, čo nabáda k použitiu procesorovej sady od tohto výrobcu. Ich high-end čip Helio X30 sa ale objaví v prvých zariadeniach až začiatkom roka 2017, preto možno Meizu siahne po Exynose.

pro 7

Na zadnej strane si zrejme nájde miesto 12 Mpx fotoaparát taktiež podobne, ako pri Galaxy S7 edge. Ďalší zdieľaný parameter charakterizuje 4 GB kapacita operačnej pamäte RAM štandardu LPDDR4.

Pro 7

S blížiacim sa dátumom predstavenia sa určite objavia ďalšie nové informácie vrátane ceny. Tú zatiaľ môžeme len odhadovať.