Úvod Zariadenia Smartwatch Meizu Mix oficiálne: Prvé inteligentné hodinky spoločnosti Meizu

Meizu Mix oficiálne: Prvé inteligentné hodinky spoločnosti Meizu

0

Čínska spoločnosť Meizu sa dnes oficiálne vrhla do nového segmentu. Tento populárny výrobca predstavil svoje vôbec prvé inteligentné hodinky s názvom Mix. 

Inteligentné hodinky Meizu Mix však nemajú displej, ale analógový ciferník. O ich inteligenciu sa stará senzorová výbava pod kapotou, ktorá dokáže sledovať rôzne aktivity pohybu, spánku alebo športu. Vo výbave nájdeme tiež informačnú LED diódu a funkciu vibrácií pre upozornenia.

Hodinky pripojíte k smartfónu štandardne prostredníctvom rozhrania Bluetooth, pričom budete potrebovať k pripojeniu tiež pridruženú aplikáciu. Klasický analógový ciferník síce neponúka bohaté možnosti zobrazenia a prispôsobenia vzhľadu tak, ako to je pri displejoch iných inteligentných hodiniek, na druhej strane ale môžete počítať s extrémnou výdržou batérie.

meizu_mix

270 mAh akumulátor vydrží v prevádzke 240 dní. Práve neustále nabíjanie batérie inteligentných hodiniek s displejom dokáže časom pekne liezť na nervy. Meizu Mix sú skutočné hodinky. Svedčí o tom precízny mechanický strojček, ktorý zabezpečuje presný chod ukazovateľov času, nechýba telo z ušľachtilej ocele (priemer 42 mm) a zafírové sklíčko ciferníka. Hodinky sú vodotesné do hĺbky 30-tich metrov a na výber budete mať z čierneho a strieborného prevedenia. Možnosť voľby existuje aj pri remienkoch. K dispozícii je koža, oceľ a látka.

meizu_mix

Hodinky Meizu Mix prídu na trh v októbri, pričom ich cena bude odzrkadľovať konkrétne prevedenie. V prípade záujmu si budete musieť pripraviť cca 132 eur 199 eur. Pokiaľ hľadáte vkusné hodinky a zároveň chcete mať prehľad o svojich pohybových aktivitách, spánku a pod., Meizu Mix môžu byť dobrou voľbou.