Úvod Aplikácie Novinka v Google Play: Dropbox Paper ako alternatíva ku Google dokumentom

Novinka v Google Play: Dropbox Paper ako alternatíva ku Google dokumentom

0

Dropbox poznáme ako kvalitné a veľmi populárne cloudové úložisko, ktoré svojou funkcionalitou a používateľským prostredím hravo konkuruje ostatným podobným službám, napríklad známemu Google Disku.

Dropbox má na služby Googlu, resp. ich mobilné aplikácie ďalší bič. Spoločnosť ešte v minulom roku predstavila aplikáciu Dropbox Paper. Išlo o nástroj pre tvorbu a správu dokumentov.

Nástroj bol až do dnešného momentu v uzavretej beta verzii, no aktuálne sa už nachádza v obchode Google Play. Počas dlhého obdobia uzavretého testovania vývojári ladili aj posledné detaily a samozrejme odstraňovali prípadné chyby a používateľské nedostatky.

Aplikácia Dropbox Paper je samozrejme na stiahnutie zadarmo. Primárnym cieľom aplikácie je umožniť viacerým užívateľom upravovať konkrétny dokument či sled dokumentov. Táto funkcionalita je cenená hlavne v pracovnej oblasti, kde môžu rôzni kolegovia kooperovať v jednom dokumente napr. v rámci spoločného projektu. Uplatnenie nájde aj pri štúdiu.

dropbox

Čisté a intuitívne používateľské prostredie umožňuje vkladanie rôznych médií. Všetky dokumenty budete mať synchronizované s úložiskom, resp. webovým rozhraním na adrese: https://dropbox.com/paper. Navštívte spomínanú adresu, prihláste sa svojimi údajmi a vyskúšajte nového konkurenta nástroja Google Dokumenty.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dropbox.paper“]