Úvod Zariadenia Smartwatch ASUS ZenWatch 3 na prvých fotografiách. Konečne okrúhly ciferník

ASUS ZenWatch 3 na prvých fotografiách. Konečne okrúhly ciferník

0

Inteligentné hodinky Asus ZenWatch a ZenWatch 2 mali jednu spoločnú vec, a to štvorcové, či skôr obdĺžnikové prevedenie ciferníka. Hodinky nevyzerali zle, no okrúhly tvar by im svedčal viac.

Mysleli si to nie len rôzni recenzenti, ale aj fanúšikovia značky Asus. Tento známy výrobca si zobral spätnú odozvu k srdcu a nová generácia smart hodiniek Asus ZenWatch 3 príde s okrúhlym a štýlovejším ciferníkom.

Prezrádzajú to najnovšie fotografie, ktoré doplnili aj informácie o oficiálnom predstavení. Nové hodinky od Asusu by mali uzrieť svetlo sveta na technologickom podujatí IFA 2016 (začiatok septembra 2016). Telo hodiniek bude zhotovené z ušľachtilého kovu a na jeho stranách si môžeme všimnúť tri tlačidlá. Hodinky skutočne vyzerajú ako iné, bežné hodinky. Tento look skvele zvládol napríklad Huawei s ich Huawei Watch.

Asus_ZenWatch_3
Asus_ZenWatch_3
Asus_ZenWatch_3
Asus_ZenWatch_3
Asus_ZenWatch_3

O špecifikácii či iných vlastnostiach hodiniek momentálne nevieme nič. Určite sa niekoľko informácií ale objaví a ak nie, dozvieme sa ich už za pár krátkych týždňov. Čo sa týka podujatia IFA 2016, Asus nebude jediný výrobca, ktorý pravdepodobne predstaví nové inteligentné hodinky. Do ringu sa s nimi postaví Samsung s ich očakávanými Gear S3. Aj tie by mali byť údajne predstavené práve na podujatí IFA 2016.