Len včera čínsky výroba ZTE predstavil tretieho člena rodiny svojich nových smartfónov, model Nubia Z11, ktorý doplnil veľký Z11 Max a menší Z11 Mini. Výrobca krátko po predstavení zaznamenal poriadny úspech.

Model Nubia Z11 si totižto zaregistrovalo viac ako jeden milión potencionálnych zákazníkov, čo je poradne veľa. Registrácie sú otvorené do 5. júla a po tomto dátume, 6. júla, budú zariadenia dostupné na objednávku pre daných registrovaných záujemcov. Napriek tomu, že sú registrácie nezáväzné, očakáva sa, že nával zákazníkov vyprázdni skladové zásoby.

ZTE Nubia Z11 je jeden z mála čínskych smartfónov, ktorý je dostupný formou predpredaja na medzinárodnej úrovni. Vo väčšine prípadov výrobcovia najskôr uvedú nové smartfóny na domáci čínsky trh. O globálny predpredaj sa postaral známy predajca oppomart.com.

Nubia Z11

Smartfón ZTE Nubia Z11 charakterizuje high-end čipset, prémiové telo z kovu ale aj čerstvý Android 6.0 Marshmallow. Smartfón má napriek cene status plnohodnotného high-end modelu bez kompromisov. Kompletnú špecifikáciu a ceny nájdete vo včerajšom článku z predstavenia.