Úvod Zariadenia Xiaomi Redmi Pro na prvých FOTO. Potvrdený výkonný čispet a duálny fotoaparát

Xiaomi Redmi Pro na prvých FOTO. Potvrdený výkonný čispet a duálny fotoaparát

0

27. júl je dátum, ktorý má v kalendári zakrúžkovaný každý fanúšik značky Xiaomi. Táto čínska spoločnosť totižto v tento deň predstaví dve nové zariadenia, pričom jedným z nich bude smartfón Redmi Pro.

Postupne sa o tomto zariadení dostáva na povrch čoraz viac informácií. Tie najnovšie doplnili fotografie, ktorých kvalita síce nie je najlepšia, no prezrádzajú pár dôležitých vlastností.

Prvou je, že Xiaomi Redmi Pro bude poháňaný výkonným čipsetom Helio X25. Okrem toho si na jednej rozmazanej snímke môžme všimnúť duálne prevedenie fotoaparátu.

Snímače rozdeľuje LED blesk, čo znamená, že fotoaparáty budú uložené vertikálne v jednej línii a nie vedľa seba, ako napríklad v prípade smartfónov Huawei P9 a P9 Plus. Samozrejmosťou je už v tejto triede kovové telo s lesklou povrchovou úpravou. Zariadenie bude bežať na operačnom systéme Android 6.0 Marshmallow pod taktovkou dobre optimalizovaného používateľského prostredia MIUI 8.

redmi pro
redmi pro
redmi pro
redmi pro

27. júl je doslova za dverami a v tento deň sa dozvieme všetko podstatné o novej dvojici zariadení. Smartfón pravdepodobne doplní úplne prvý notebook tohto výrobcu. Z predstavenia vám samozrejme prinesieme všetky podstatné informácie.