Úvod Zaujímavosti VIDEO: Xiaomi Mi4i explodoval v kancelárii. Incident zaznamenala priemyselná kamera

VIDEO: Xiaomi Mi4i explodoval v kancelárii. Incident zaznamenala priemyselná kamera

6

Po dlhšom čase sa opäť objavil prípad neočakávanej explózie smartfónu. Tento nepríjemný incident v minulosti postihol napríklad iPhone zariadenia od Apple. ale aj smartfóny z dielne Samsungu.

Vo väčšine prípadov sú tieto nepríjemné momenty spájané s používaním neoriginálnych nabíjačiek alebo iného príslušenstva. Ajay Raj Negi je, no momentálne skôr bol, majiteľom smartfónu Xiaomi Mi4i. Ajay sedel za svojím pracovným stolom v kancelárii a v rukách mal spomínaný smartfón.

xiaomi mi4i

Na záberoch z priemyselnej kamery môžeme vidieť, že Ajay Raj Negi z ničoho nič vyskočil zo svojej stoličky a smartfón Xiaomi Mi4i inštinktívne hodil na stôl. Ten v zápätí explodoval a začal horieť. Počas incidentu nikto neutrpel zranenia a menší požiar bol zažehnaný behom krátkej chvíle.

xiaomi mi4i

Momentálne nie je jasné, aká príčina sa pod explóziu podpísala. Majiteľ tvrdí, že smartfón zakúpil prostredníctvom online predajnej siete Flipkart. Na obvinenie výrobcu z technologického problému alebo iného nedostatku je zatiaľ priskoro. Chyba mohla byť tiež na strane samotného majiteľa, ktorý mohol používať už spomínané neoriginálne príslušenstvo. Spoločnosť Xiaomi sa rozhodla túto nepríjemnosť vyšetriť. O prípadnom verdikte a vinníkovi vás následne budeme informovať.

Teraz si už pozrite výbuch na záberoch z priemyselnej kamery.