Vernee Apollo Lite je vzhľadom na svoju cenu viac ako zaujímavý smartfón. Výrobca neustále poukazuje nielen na jeho parametre, ale hlavne konštrukčné spracovanie a dizajn.

To je porovnateľné s drahšími zariadeniami, pričom výrobca spomína napríklad Meizu Pro 6 alebo OnePlus 2. Jednoliate telo smartfónu Vernee Apollo Lite je zhotovené zo zliatiny zinku a titánu, ktoré ponúka vysokú odolnosť voči vlhkosti a prípadnej korózii.

Proces 3D leštenia a eloxovania sa postaral o na dotyk príjemnú povrchovú úpravu, ktorá navyše eliminuje odtlačky prstov. To sa špeciálne týka hlavne šedého farebného prevedenia. Klasický obdĺžnikový tvar dostal zaoblené rohy a tzv. „C“ skosenie hrán pre čo najlepšiu ergonómiu a manipuláciu. O všetko sa samozrejme postarala vysoko presná CNC fréza.

TIP: Všetky akcie týkajúce sa Vernee taktiež nájdete u predajcu TomTop. Dostupných je však len 100 kusov!

Do konštrukcie zakrivené 2.5D sklo displeja dotvára celkový vizuálny dojem zo smartfónu, pričom výrobca nezabudol predný panel ochrániť tvrdenou vrstvou skla Gorilla Glass tretej generácie. Nižšie nájdete pár snímok, ktoré porovnávajú detaily v nadpise spomínaných smartfónov.

apollo lite apollo lite apollo lite apollo lite apollo lite

Vernee Apollo Lite je k dispozícii prostredníctvom vybranej siete predajcov každý piatok v mesiaci júl 2016 za zvýhodnenú cenu. Viac o kampani nájdete na oficiálnych stránkach výrobcu na: vernee.cc/vernee-big-time.

O Vernee Apollo Lite

Vernee Apollo Lite poháňa deca-core procesor MediaTek Helio X20, ktorý je vyrobený 20 nm procesom a jeho jadrá sú taktované nasledovne: 2,3 GHz – 2 jadrá, 2,0 GHz – 4 jadrá a 1,4 GHz – 4 jadrá. Operačná pamäť RAM má kapacitu 4 GB, interné eMMC 5.1 úložisko 32 GB a o ďalších 128 GB sa môže postarať microSD karta, ktorá si našla miesto v hybridnom slote pre SIM karty.

5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením pochádza od výrobcu Sharp, vyrobený je patentovanou IGZO technológiou a v jeho výbave nechýba filter modrého svetla BluLight Defender. Fotoaparáty pochádzajú z dielne výrobcu Samsung. Na zadnej strane nás čaká 16 Mpx ISOCELL snímač s pixelmi o veľkosti 1.0 μm. Na prednej strane nájdeme 5 Mpx širokoúhlu selfie jednotku. Vernee Apollo Lite bude držať pri živote 3180 mAh batéria, ktorú nabijete poriadne rýchlo vďaka konektoru USB typ C a technológii Pump Express. Smartfón váži 175 gramov pri rozmeroch 15,20 x 7,60 x 0,90 cm.