Úvod Android Wear Klávesnica SnapKeys pre Android Wear bude dostupná aj na okrúhlych hodinkách

Klávesnica SnapKeys pre Android Wear bude dostupná aj na okrúhlych hodinkách

0

Na tohtoročnej udalosti Google I/O spoločnosť Google oznámila, že s novým OS Android Wear 2.0 budú inteligentné hodinky podporovať aj klávesnice tretích strán. Jednou z nich je SnapKeys, ktorej tvorcovia ako keby očakávali, že sa to stane.

Vývojári SnapKeys vytvorili novú klávesnicu pre Android Wear a tentokrát je dostupná aj na okrúhlych hodinkách ako je Moto 360.

Klávesnica má 6 softvérových kláves, ktoré dokážu inteligentne predpovedať, čo sa snažíte napísať. SnapKeys tvrdí, že na tejto klávesnici dokážete písať rovnako rýchlo ako na vašom smartfóne. Výsledok 80 slov za minútu je podľa vývojárov dosiahnuteľný. Okrem stlačenia softvérových kláves si môžete vybrať aj možnosť ťahaním (swipe).

SnapKeys sa vždy snažilo inovovať v oblasti inteligentných hodiniek. Napríklad pred rokom mali na Kickstarteri kampaň s nápadom vytvoriť hodinky, ktorých jediným cieľom bolo rýchle a jednoduché písanie na vašom zápästí. S Android Wear sa snažia o podobnú vec. Ak chcete vidieť ako klávesnica funguje v reálnom svete, pozrite si video nižšie.

Čo si myslíte o tomto riešení pre inteligentné hodinky?