Úvod Zariadenia Samsung 1. septembra zrejme predstaví novú generáciu skvelého tabletu s označením Galaxy...

Samsung 1. septembra zrejme predstaví novú generáciu skvelého tabletu s označením Galaxy Tab S3

1

Trh s tabletmi stagnuje už dlhodobo. To však neznamená, že by si svojich zákazníkov nenašli alebo sa na ne výrobcovia vykašlali podobne, ako napríklad Dell pri tabletoch Venue

Eldar Murtazin, ako ruský zdroj uniknutých informácií z prostredia výrobcu Samsung, prišiel aktuálne s novým poznatkom. Ten hovorí, že kórejský gigant predstaví 1. septembra tablet s označením Galaxy Tab S3. Napriek avizovanému predstaveniu phabletu Galaxy Note7 (2. august) si tak Samsung niečo pripravil aj na technologický kongres IFA 2016, ktorý sa koná po lete v nemeckom Berlíne.

galaxy tab s3

Ešte stále aktuálna generácia Galaxy Tab S2 sa Samsungu podarila, o čom sme sa presvedčili aj v našej recenzii. Ide o jeden z najlepších tabletov minulého roku.

K TÉME: RECENZIA Samsung GALAXY Tab S2 8.0: Keď tabletu už nič nechýba

O parametroch novej generácie zatiaľ nič nevieme, no kórejský výrobca zrejme zostane verný pomeru strán obrazovky 4:3 v Apple iPad štýle. Istí si ale môžme byť high-end parametrami a zrejme aj tomu prislúchajúcou cenou.

Súčasná generácia tabletu Galaxy Tab S2
Súčasná generácia tabletu Galaxy Tab S2

Na podujatí IFA 2016 by mal Samsung ukázať tiež nové inteligentné hodinky, respektíve inovovanú verziu súčasných Gear S2. Ide však o hrubé dohady, ktoré snáď dostanú s blížiacim sa veľtrhom IFA 2016 reálnejšie kontúry.