Zdá sa, že Samsungu sa vydávanie limitovaných edícií úspešného smartfónu Galaxy S7 edge zapáčilo. Po komiksovej Batman edícii prichádza ďalšia jedinečná séria smartfónov so známym emblémom piatich kruhov.

Tie samozrejme symbolizujú blížiace sa letné olympijské hry, ktorých štart je naplánovaný na 5. augusta v meste Rio de Janeiro. V Južnej Amerike sa konajú vôbec prvé olympijské hry.

V porovnaní s klasickým modelom Galaxy S7 edge, Galaxy S7 edge Olympic Game Edition bude doručený jeho majiteľom v špeciálnom textúrovanom boxe s jedinečným identifikačným číslom. Niektoré prvky smartfónu (tlačidlá, orámovanie fotoaparátu a pod.) sú ladené do farieb, ktoré sú typické pre krajinu diania letných hier.

Na zadnej strane zariadenia nechýbajú olympijské kruhy, ktoré nájdeme aj na tapete pre domácu obrazovku. Samsung Galaxy S7 edge Olympic Game Edition aktuálne prichádza do predpredaja v Nemecku. Jeho cena je v tejto krajine stanovená na odvážnych 879 eur. Keďže ale bude vyrobených iba 2016 kusov, v konečnom dôsledku môže zariadenie stúpnuť na hodnote. Ak by náhodou nie, budete minimálne originálny tak, ako ďalších 2015 záujemcov.

Galaxy S7 edge

Limitovaná edícia smartfónu Samsung Galaxy S7 edge bude k dispozícii okrem Nemecka aj v Spojených štátoch, Brazílii, Číne a v Južnej Kórei. Záujemcom bude smartfón odoslaný 18. júla, čo je vlastne otvárací deň celého športového podujatia.