Úvod Novinky Android RemixOS: Android pre počítače dostáva aktualizáciu na verziu Marshmallow

RemixOS: Android pre počítače dostáva aktualizáciu na verziu Marshmallow

3

Pokiaľ ste o RemixOS ešte nepočuli, ide o mierne upravený operačný systém Android, ktorý si môžete sami nainštalovať, resp. spustiť na vašom stolovom PC alebo notebooku.

RemixOS sme dávnejšie otestovali a pripravili tiež návod na jeho inštaláciu. RemixOS pracoval s verziou operačného systému Android 5.1 Lollipop. Po približne šiestich mesiacoch sa tento systém dočkal aktualizácie na verziu Marshmallow.

Tvorcovia zároveň rozšírili podporu o ďalší hardvér. RemixOS by mal bežať na Windows a Mac PC s čipsetmi Intel a ARM. Po novom je podpora rozšírená aj o vybrané zariadenia s platformami postavenými na čipoch NVIDIA a AMD.

android

V rámci aktualizácie budete môcť využívať nový spôsob pre zmenu veľkosti okien, vylepšilo sa použivanie viacerých okien súčasne v rovnakom čase a pri spustení videa vám automaticky vyskočí režim prehrávania na celú obrazovku.

K TÉMETEST RemixOS: Android pre osobné počítače

TIP: NÁVOD: Ako jednoducho a rýchlo spustiť OS Android na vašom počítači

Samotná aktualizácia však nie je dostupná prostredníctvom OTA rozhrania. Pokiaľ by ste chceli používať RemixOS postavený na Androide Marshmallow, vykonať musíte novú inštaláciu s vymazaním všetkých dát. Viac informácií ako aj odkazy na stiahnutie systému už nájdete na oficiálnych stránkach projektu na: jide.com/remixos-for-pc.