Úvod Dohady Motorola Moto X (2016) na GFXBench: 5,5-palcový displej, SD820 a dual kamera

Motorola Moto X (2016) na GFXBench: 5,5-palcový displej, SD820 a dual kamera

0

Ešte začiatkom roka sa šepkalo, že Lenovo premenuje svoj najvyšší rad Moto X na Moto Z. Správy nabrali na serióznosti hneď po predstavení Moto Z smartfónov. Avšak pár dní po predstavení tieto fámy výrobca dementoval a povedal, že „Moto X stále žije a je úžasný“.

Z tohto tvrdenia stále nebolo isté, či sa ešte dočkáme smartfónov radu Moto X, dnes ale na internet unikli špecifikácie Motorola zariadenia s kódovým označením XT1650, o ktorom sa už v apríli hovorilo, že by mohol byť novou vlajkovou loďou Moto X (2016).

moto x (2016)

Jeho špecifikácie naznačujú, že sa bude jednať o veľmi kvalitný high-end. Displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou poskytne krásny QHD zážitok. O výkon sa postará najvýkonnejší procesor súčasnosti – Snapdragon 820, ktorému bude sekundovať 4 GB operačná pamäť spolu s 32 GB vnútorným úložiskom.

Zaujímavá situácia sa odohrá na zadnej strane smartfónu, nájdeme tu duálny fotoaparát, jeden s 21 Mpx a druhý s 16 Mpx. Obidva dokážu nahrávať 4K video. Na prednej strane ostáva jeden fotoaparát s 5 Mpx. Softvér sa nesie v znamení Android Marshmallow.

Ak sa vám zdajú tieto špecifikácie známe, tak máte pravdu, rovnaké špecifikácie má aj Moto Z Force, ale bez druhého fotoaparátu na zadnej strane. Vyzerá to tak, že jediná vlastnosť, ktorá bude rozlišovať Moto X od Moto Z, bude druhý fotoaparát na zadnej strane. Taktiež je možné, že Moto X nebude podporovať Moto Mods.

Avšak kým Lenovo nepríde s niečim oficiálnym, je možné absolútne všetko.

Čo hovoríte na uniknutý model XT1650? Bude to nový Moto X (2016)?