Úvod Výrobcovia Lenovo Lenovo Moto E3 oficiálne: Väčší, lepší displej a nízka cena

Lenovo Moto E3 oficiálne: Väčší, lepší displej a nízka cena

1

Motorola, ktorú vlastní čínska spoločnosť Lenovo, dnes predstavila 3. generáciu ich lacného smartfónu s názvom Moto E3. Môžete očakávať väčší a lepší displej, a ďalšie vylepšené špecifikácie.

Najvýraznejším vylepšením je jednoznačne displej. Oproti minuloročnej generácii nastalo zväčšenie z 4,5 palca na rovných 5 palcov. Kvalita samotného displeja taktiež stúpla, po novom sme sa dočkali HD rozlíšenia (oproti qHD rozlíšeniu). Lenovo spomenulo, že Moto E3 má v displeji zabudovanú ochrannú vrstvu, ktorá zabraňuje tvorbe čmúh a odtlačkov.

moto e3

Poháňať ho bude zatiaľ nešpecifikovaný 4-jadrový procesor a kapacita batérie vzrástla na 2800 mAh, oproti pôvodným 2400 mAh. Vylepšenia sa dočkal fotoaparát, ktorý dostal 8 Mpx rozlíšenie. 8 GB alebo 16 GB vnútorné úložisko môžete rozšíriť o microSD karty.

Telo Moto E3 dokáže odolať striekajúcej vode vďaka špeciálnej povrchovej úprave, ktorá odpudzuje tekutiny. Ale neodporúčame vám to testovať, keďže samotné Lenovo tvrdí, že telo zariadenia nezvládne akékoľvek ponorenie alebo vystavenie tlakovej vode.

Novinka beží na Androide 6.0 Marshmallow a dúfame, že stále sa jedná len o mierne upravenú, takmer čistú formu, typickú pre Moto zariadenia.

lenovo-moto-e3-1

Dostupnosť neistá

Smartfón Lenovo Moto E3 bude dostupný od septembra vo Veľkej Británii za cenu 99 libier (118 eur). Zatiaľ nemáme informácie, či sa smartfón dostane aj na ostatné trhy, dúfame však, že áno.

Podarila sa Lenovu táto lacná „Moto“ novinka?