Úvod Výrobcovia LG Ultimátny LG V10 dostane nástupcu. Výrobca potvrdil približný termín

Ultimátny LG V10 dostane nástupcu. Výrobca potvrdil približný termín

2
© AndroidPit

Spoločnosť LG zápasí s nepriaznivými predajnými číslami modelu G5, ktorý verejnosť nezaujal tak, ako napríklad konkurencia z dielne Samsungu. Výrobca LG ale vkladá nádeje do ďalšieho top modelu.

LG V10 bol v minulom roku jedným z najzaujímavejších smartfónov. Disponoval inovatívnym sekundárnym displejom pre zobrazovanie hodín, počasia, notifikácií alebo slúžil ako rýchly spúšťač pre často používané aplikácie.

Zariadenie dostalo vďaka svojej konštrukcii a zadnému krytu zo zosilneného polykarbonátu vysokú certifikáciu odolnosti. LG V10 bez poškodenia prežije pád na zem. LG V10 bol vôbec prvým smartfónom, ktorý prišiel s manuálnym režimom pre záznam videa. 3000 mAh batérii nechýbalo rýchle nabíjanie, pod kapotou bol Snapdragon 808, 4 GB RAM a hlavný displej mal 5,7 palca a QHD rozlíšenie.

v_10

Už prvá generácia podstatne zaujala, keďže spoločnosť LG s jej predstavením tak trochu prekvapila. Druhá generácia je na ceste a výrobca ju oficiálne predstaví ešte v tomto štvrťroku. Model V10 bol predstavený vlani v septembri. O jeho vlastnostiach a parametroch nevieme nič, objavilo sa však aspoň pomenovanie.

Nová generácia by mala niesť označenie LG V20. Uvidíme, ako novinka obstojí v opäť silnej konkurencii Samsungu s ich Galaxy Note7.