Úvod Zariadenia LEAGOO M5: Celokovový a poriadne odolný smartfón v predpredaji za výrazne nízku...

LEAGOO M5: Celokovový a poriadne odolný smartfón v predpredaji za výrazne nízku cenu

1

LEAGOO M5 je relatívne nový smartfón, ktorý bol predstavený pred pár dňami, resp. týždňami. Unikátny je celokovovou konštrukciou bez prerušení pre lepší príjem signálu.

Tieto prerušenia sú u mnohých ostatných smartfónov rôznych výrobcov často vidieť ako plastové pásiky či iné segmenty z nekovového materiálu. Výrobca pri tvorbe zvolil špeciálnu nano-technológiu, ktorá sa navyše postarala o zvýšenú odolnosť a na dotyk príjemnú a hladkú povrchovú úpravu.

Aj vďaka tomu je LEAGOO M5 odolný voči nárazom, ktoré skvele absorbuje a výrobca dokonca hovorí o nepriestrelnom 2.5D skle, ktoré chráni 5 palcový displej s HD 720p rozlíšením. Smartfón svojimi parametrami ani zďaleka nehrá prvú ligu, no doslova za pár eur môžete mať smartfón, ktorý toho znesie viac ako ostatné. Ideálna voľba pre majiteľov „deravých rúk“ alebo ako sekundárny smartfón do práce, terénu, chatu, festivaly.

Leagoo M5

Pod displejom tiká 1,3 GHz quad-core procesor z dielne výrobcu MediaTek. Ten dopĺňa 2 GB operačná pamäť RAM a 16 GB interné úložisko, ktoré budete môcť rozšíriť prostredníctvom pamäťových kariet, a to až o ďalších 128 GB. 8 Mpx a 5 Mpx fotoaparáty neohúria, za danú cenu sú ale viac ako dostatočné.

2300 mAh batériu dokonca dopĺňa aj snímač odtlačkov prstov. LEAGOO M5 beží na Androide 6.0 Marshmallow s grafickou nadstavbou nazvanou FREE OS 6.0. Pri dual SIM funkcionalite si však budete musieť vystačiť s 3G konektivitou, ktorá ale mnohým bohate stačí.

LEAGOO M5 sa aktuálne objavil v predpredaji predajcu tomtop.com s cenou necelých 54 eur. Cena je skutočne nízka a predpredaj podľa stránky produktu trvá len do 24. júla. Odosielanie zákazníkom následne začne 5. augusta.

Kompletné špecifikáciu, ďalšie detaily ako aj fotografie už nájdete na oficiálnej stránke predajcu.

Zobraziť LEAGOO M5