Úvod Aplikácie Nemáte smartfón od HTC, no chcete skúsiť Sense 8? Stiahnite si oficiálny...

Nemáte smartfón od HTC, no chcete skúsiť Sense 8? Stiahnite si oficiálny launcher

1
HTC 10 so Sense 8 (zdroj: htcsourse.com)

Pokiaľ nepatríte medzi tých šťastlivcov, ktorí môžu očakávaný launcher s populárnym používateľským prostredím Sense testovať ešte pred zverejnením stabilnej verzie, tak existuje jedna alternatívna možnosť – stiahnuť a nainštalovať si dostupný .apk súbor.

Ako tvrdí web Phandroid, vizuálny rozdiel medzi Sense 8 v súčasnej vlajkovej lodi HTC M10 a týmto launcherom pre smartfóny od iných výrobcov nie je takmer žiadny. Používateľ si dokáže vďaka Freestyle téme prispôsobiť každý detail prostredia podľa vlastných predstáv, čo sa samozrejme týka aj zmeny ikoniek. Nechýba ani funkcionalita BlinkFeed, ktorá predstavuje akýsi centrálny HUB pre spravodajské a sociálne novinky. Aby však fungovala, je potrebné nainštalovať dodatočnú aplikáciu News Republic z obchodu Google Play. Viac vizuálnych detailov nájdete vo videu nižšie.

A aké sú softvérové požiadavky? Stačí, ak máte v smartfóne alebo tablete operačný systém Android vo verzii 4.4 a vyšší.

Treba tiež podotknúť, že .apk súbor s lancherom HTC Sense Home nepochádza priamo od taiwanského výrobcu, takže tu existuje nejaké to riziko, ktoré si každý musí prevziať na vlastnú zodpovednosť. Web APKmirror ale našťastie uvádza, že ide o overenú aplikáciu, takže naše obavy predsa len nemusia byť až tak veľké.

Stiahnuť HTC Sense Home