Úvod Dohady HTC Desire 10: Mladší súrodenec HTC 10 bude predstavený už tento štvrťrok

HTC Desire 10: Mladší súrodenec HTC 10 bude predstavený už tento štvrťrok

0

HTC v tomto roku prekvapilo rozhodnutím vzdať sa „One“ brandingu a svoju vlajkovú loď pomenovali jednoducho – HTC 10. Vlajková loď Taiwancov zbiera veľmi pozitívne ohlasy v recenziách. Napriek tomu sa predajom v niektorých regiónoch nedarí. Zachrániť by to mala novinka HTC Desire 10.

HTC 10 je bezpochyby vynikajúcim zariadením, ale samo o sebe spoločnosť nezachráni. Vive sa teší veľkej popularite a aj predaje tomu nasvedčujú, ale stále to nemusí stačiť. Preto chce HTC najbližšie staviť na strednú triedu, ktorá doplní tohtoročný rad Desire.

S touto informáciou prišiel ako prvý Evan Blass.

Ďalej dodal, že dlho naň čakať nebudeme.

Ak vás zaujíma aj render smartfónu, tak očakávajte približne takýto dizajn:

htc desire 10 render

Taiwanci sa tentokrát rozhodli pre čierne prevedenie so zlatými prvkami, čo pridáva na atraktivite. Nechceme ešte robiť predčasné závery, ale tipujeme, že zadný kryt bude z plastu a rámiky kovové, keďže rad Desire sa posledné roky nikdy nepýšil kovom.

Môžeme si všimnúť, že HTC Desire 10 si prevezme dizajn kamerového modulu HTC 10 a nechýba ani duálny LED blesk alebo laserové zameriavanie. Na pravej strane je typické tlačidlo odomykania a ovládania hlasitosti, na vrchnej sa zas usadil 3,5 mm jack konektor.

Viac informácií momentálne nemáme. Nevieme, či HTC Desire 10 bude plastovou verziou HTC 10, ako bol napr. Desire Eye, alebo sa bude jednať o zariadenie strednej až nižšej triedy.

Tešíte sa na toto zariadenie od HTC?