Úvod Anketa HLASOVANIE: Aký je váš obľúbený smartfón z prvej polovice roka 2016?

HLASOVANIE: Aký je váš obľúbený smartfón z prvej polovice roka 2016?

0

Prvý polrok roka 2016 je za nami. To bola rýchlosť, že? Nestihli sme sa poriadne ani nadýchnuť a už sme bližšie k roku 2017 než k roku 2015. Tak či onak to bol poriadne rušný polrok, minimálne čo sa technologických noviniek týka.

Je teda čas obzrieť sa za tým, čo sa udialo a rozhodnúť, komu sa to podarilo najlepšie. My, nadšenci technológií tak máme jedinečnú možnosť rozhodnúť, čo nás ohúrilo najviac a čo naopak sklamalo či už mierne alebo veľmi. Ktorý počin v prvej polovici 2016 bol ten najlepší?

V hlasovaní nájdete len zariadenia predstavené po 1.1 2016. Minuloročné vlajkové lode, aj keď predstavené ku koncu roka sme teda vynechali.

Zároveň sme sa sústredili prevažne na vlajkové, resp. niečím zaujímavé vlajkové lode a tie zariadenia, ktoré sú lacnejšie sme vynechali. Chceme totiž vedieť, ktorý výrobca využil všetky jemu dostupné technológie najlepšie. Sú to práve vlajkové lode, ktoré na trh rok čo rok prinášajú nové hardvérové či softvérové novinky.

Tak, ktorý smartfón vás uchvátil najviac? Dajte nám vedieť a výhercovi (výrobcovi) udelíme cenu za najobľúbenejší produkt.

[yop_poll id=“87″]