Úvod Hry Novinka v Google Play: Obráňte vežu v podarenej hre Tiny Archers

Novinka v Google Play: Obráňte vežu v podarenej hre Tiny Archers

0

Ak vám chýba hra Angry Birds, siahnuť môžete po podobne zábavnom koncepte v rámci novej, bezplatnej hry Tiny Archers, ktorá len nedávno dorazila do obchodu Google Play.

Vašou úlohou bude ochrániť vežu pred inváziou škriatkov. Likvidovať ich budete strieľaním šípov z veže. Následne budete objavovať nové postavy, odolávať budete musieť väčšiemu počtu nepriateľov, no s tým vám pomôžu napríklad magické šípy alebo rôzne zvláštne schopnosti.

Vzhľadom na relatívnu jednoduchosť hry je hranie naozaj zábavné a tak trochu návykové. Zo začiatku budete mať k dispozícii len jednu hrateľnú postavu, človeka Adama. Neskôr vám pribudne víla Lily a trpaslík Narin.

Hra vám v úvode krok po kroku vysvetlí, ako sa brániť. V nastaveniach si dokonca môžete vypnúť krvavé efekty pri likvidovaní nepriateľov. S muníciou ale budete musieť jednať efektívne, keďže jej nebudete mať neobmedzené množstvo. Po každej misii obdržíte drahokamy, za ktoré si môžete dopriať unikátne vlastnosti alebo brnenie.

Útočníci používajú rôzne spôsoby dobývania vašej veže, čím sa stráca jednotvárnosť. Hrateľnosti určite prispieva tiež pekne spracovaná vizuálna stránka hry.

Ako sme spomínali v úvode, hra je k dispozícii na stiahnutie bezplatne v obchode Google Play. Odkaz na stiahnutie nájdete nižšie aj s priloženým sprievodným videom.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OsOs.TinyArchers“]