Úvod Zariadenia Čínska spoločnosť Gionee čoskoro predstaví dvojicu smartfónov. Jeden so 6020 mAh batériou

Čínska spoločnosť Gionee čoskoro predstaví dvojicu smartfónov. Jeden so 6020 mAh batériou

0

Trh so smartfónmi sa čoskoro rozšíri o ďalšie dva modely. Čínsky výrobca Gionee už 26. júla predstaví dva nové smartfóny, pričom jeden z nich ponúkne nadštandardnú kapacitu batérie.

Konkrétne pôjde o zariadenia s Gionee M6 a M6 Plus. Pri prvom menovanom poznáme špecifikáciu, ktorú prezradila certifikácia čínskeho telekomunikačného úradu. Pripraviť sa môžeme na 5,5″ AMOLED displej s FHD 1080p rozlíšením alebo čipset Snapdragon 652.

Za zmienku tiež stojí 4 GB kapacita operačnej pamäte RAM a 32 GB úložisko, ktoré ale nebude možné navýšiť prostredníctvom microSD kariet. Samozrejmosťou je Android vo verzii 6.0 Marshmallow, 13 Mpx / 8 Mpx fotoaparáty a taktiež poriadne veľká batéria, ktorá bude mať kapacitu 5000 mAh.

gionee

Kapacita 5000 mAh je sama o sebe pri dnešných smartfónoch nadštandard. Ak predsa len túžite po ešte lepšej výdrži na jedno nabitie, ulahodí vám druhý model Gionee M6 Plus. O jeho špecifikácii síce nevieme nič, predpokladáme ale, že pôjde ruka v ruke s modelom Gionee M6.

Výrobca v sprievodnom promo snímku naznačil použitie až 6020 mAh batérie, ktorá sa tak postará o skutočne dlhú výdrž na jedno nabitie. Všetko samozrejme závisí od používateľských návykov.

gionee

Informácie o cenách alebo prípadnej dostupnosti sa zatiaľ neobjavili, určite sa ich ale dozvieme po oficiálnom predstavení.