Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 FOTO: Najjasnejší záber toho, ako vyzerá Galaxy Note 7! Odolnosť voči vode...

FOTO: Najjasnejší záber toho, ako vyzerá Galaxy Note 7! Odolnosť voči vode ako štandard

13
Koncept Galaxy Note 7

Ako zistíte, že sa blíži predstavenie nového Galaxy Note 7? Začnú sa objavovať živé fotografie, predsa! Presne to sa momentálne deje. Internetom začali kolovať fotografie najskôr vypnutého a teraz aj zapnutého nového top modelu kórejskej spoločnosti.

Najnovší záber je ten najjasnejší a najčistejší, aký tu doposiaľ bol. Vidieť na ňom môžete čisto nový Galaxy Note 7 s novým používateľským rozhraním Note UX. Vo vrchnej časti zariadenia si všimnite zvláštne senzory, ktoré by mohli byť skenerom dúhovky. Galaxy Note 7 by tak ponúkol ďalšiu vrstvu ochrany dát.

V databáze Zauba pre dovoz zariadení je okrem toho spomenuté, že zadná strana Galaxy Note 7 má byť odolná voči vode (IP68). Ide teda o rovnakú certifikáciu, akou disponujú modely Galaxy S7 a S7 edge. Nijak nás to síce neprekvapuje, no je pekné vidieť, že Note 7 skutočne ponúkne zvýšenú odolnosť.

zauba-note-7

Čo sa displeja týka, ten je zakrivený po oboch stranách. Note 7 teda definitívne ponúkne edge displej. Klasická verzia vraj dostupná nebude vôbec.

note7-foto
note7-foto-2
note7-foto-4
note7-foto-5