Svetový deň populácie môžete v kalendári dôležitých dní nájsť pod 11. júlom. V rámci tohto dňa predajca everbuying.net spustil kampaň plnú zliav pre smartfóny, gadgety a rôzne príslušenstvo.

Kampaň predajca spustil už 8. júla a potrvá len pár dní. Množstvo rôznych produktov je okrem toho k dispozícii v obmedzenom počte. Na adrese výrobcu nájdete nielen smartfóny, inteligentné hodinky a spotrebnú elektroniku, ale aj napríklad pamäťové karty, smart hračky, slúchadlá alebo bluetooth reproduktory.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Zo širokej ponuky by sme určite neprehliadli napríklad Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Ten je vybavený 5,5-palcovým displejom s FHD 1080p rozlíšením a v jeho útrobách nájdeme výkonnostnú jednotku od spoločnosti Qualcomm. Konkrétne ide o čip Snapdragon 650, ktorý dopĺňa 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB interné úložisko.

smartfony

Oproti predošlej generácii si Redmi Note 3 Pro polepšil kovovým unibody telom, snímačom odtlačkov prstov alebo 16 Mpx fotoaparátom s clonou f/2.0. Za zmienku stojí teiž 4000 mAh batéria a hlavne cena. Tá je v limitovanej ponuke (max. 6 dní) stanovená na necelých 165 eur.

Elephone S3

Citeľná zľava sa týka smartfónu Elephone S3, ktorý zaujme neexistujúcimi rámikmi okolo displeja. K dispozícii je iba 18 kusov za necelých 135 eur. Za túto sumu získate 5,2-palcový FHD 1080p displej so zakriveným 2.5D sklom, čipset MTK6753 s taktom ôsmich jadier na úrovni 1,3 GHz a tiež 3 GB operačnú pamäť RAM.

smartfony

16 GB úložisko môžete rozšíriť o ďalších 128 GB, ani v tomto prípade nechýba snímač odtlačkov prstov a fotoaparáty majú 13 Mpx a 5 Mpx rozlíšenia. Za ich výrobou stojí japonské Sony. Smartfón beží na operačnom systéme Android vo verzii 6.0 Marshmallow.

Akčná kamera

Vo výbere zľavených produktov nájdeme tiež niekoľko modelov akčných kamier, ktoré prídu vhod hlavne teraz, v letnom období dovoleniek. Model Amkov AMK7000S dokáže zhotoviť videozáznam v 4K kvalite pri 10 fps, v 2,7K kvalite pri 15 fps a stále najobľúbenejšom FHD 1080p rozlíšení v hladkých 60 fps. Akumulátor s kapacitou 1150 mAh sa postará o 90-minútový nepretržitý záznam videa, snímač má 170 stupňový uhol záberu a s vodotesným puzdrom môžete točiť zážitky aj pod vodnou hladinou.

zlavy

Všetky dáta prenesie prostredníctvom WiFi technológi. Na kamere nájdete aj malý informatívny displej, ktorý vám zobrazí stav batérie, status záznamu a pod. Cena kamery sa zastavila na rovných 60-tich eurách.

Vo výbere nájdete napríklad 32 GB pamäťovú kartu Samsung s cenou 7,16 eur, USB LED lampu Xiaomi za symbolických 2,83 eur, 64 GB USB OTG kľúč s cenou 16,29 eur, ktorý je navyše vodeodolný a nárazuvzdorný. Pri in-ear slúchadlách Xiaomi Mi Capsule svieti cenovka necelých 12 eur.

Kompletný zoznam zariadení nájdete na oficiálnej stránke predajcu everbuying.net.

zobraziť zľavy Svetového dňa populácie