Úvod Novinky Chýba vám doma tablet? Uchmatnite si jeden, kým sú takto lacné!

Chýba vám doma tablet? Uchmatnite si jeden, kým sú takto lacné!

0
tablety
Tablet Xiaomi Mi Pad 3 vyhráva pomerom ceny a výbavy

V každej domácnosti by mal byť aspoň jeden tablet. Z vlastných skúseností viem, že ich prítomnosť ocenia hlavne naše jemnejšie polovičky, ktoré vám ich neprítomnosť dajú jasne na vedomie. Tak či tak, tablet je skvelá pomôcka či už k televízii, vareniu alebo len tak, počas nudnejších častí dňa.

Kde však kúpiť tablet podľa vašich predstáv? Máme pre vás prehľad tabletov, ktoré ponúkajú viac než tie, ktoré sa dajú kúpiť na Slovensku a zároveň nestoja tak veľa. Pripravení? Tak poďme na to!

xiaomi-mi-pad-2-2

Xiaomi Mi Pad 2

Pri vyberaní tabletu, ktorý nemá korene z oficiálnej slovenskej distribúcie jednoznačne patrí Xiaomi Mi Pad 2. Najnovší tablet od najväčšieho čínskeho výrobcu, ktorý si získal srdcia mnohých z nás. V našej recenzii uspel na jednotku a aj to je jeden z dôvodov, prečo ho odporúčame aj mimo našej práce. Zariadenie ponúka 7,9-palcový „Retina“ displej, krásne kovové telo a procesor Atom X5-Z8500.

TIP: Recenzia Xiaomi Mi Pad 2

Zobraziť aktuálnu cenu

air

Spojenie Androidu a Windowsu

Možno si hovoríte, že by sa vám hodilo niečo aj do voza, aj do koča. V tomto prípade pre vás máme skvelý tip. Ide o tablet Onda V919 Air ponúkajúci 9,7-palcový displej, 2 GB RAM a 32 GB úložisko. Toto zaujímavé spojenie ponúka ako Android, tak aj Windows 10.

Zobraziť aktuálnu cenu

q8

Lacnejšie to už nejde

Ak hľadáte tablet skôr ako hračku, než ako pomôcku pre prácu, obchod Everbuyingriešenie aj pre vás. Z extrémne nízku cenu môžete dostať 7-palcový tablet so zaujímavým názvom – Q8. Ponúka síce zastaraný Android 4.4 KitKat, 512 MB RAM a 8GB pamäte, no keď uvidíte cenu, pochopíte, že aj to je poriadna výbava. Opäť pripomeniem, že tento tablet sa skôr hodí ako hračka a nie ako zariadenie schopné práce.

Zobraziť aktuálnu cenu

Dostupných je oveľa viac možností či už drahších alebo lacnejších. Celú ponuku nájdete na tomto webe. Dajte nám vedieť, ktorý ste si vybrali!