Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 AnTuTu: Samsung Galaxy Note 7 bude mať Snapdragon 820, 4 GB RAM...

AnTuTu: Samsung Galaxy Note 7 bude mať Snapdragon 820, 4 GB RAM a 13 Mpx fotoaparát

2

Očakávané predstavenie kráľa tabletofónov Galaxy Note 7 sa bude konať už 2. augusta a každým dňom unikajú na internet nové informácie o tomto zariadení. Dnes nám AnTuTu benchmark odhalil špecifikácie vlajkovej lodi Samsungu.

AnTuTu benchmark odhalil zariadenie s kódovým označením SM-N930V, čo je interný názov pre Galaxy Note 7.

Špecifikácie sú také, aké sme očakávali. Softvérovú stránku zahŕňa najnovší dostupný Android 6.0.1 Marshmallow. Poháňať ho bude v súčasnosti najvýkonnejší Snapdragon 820 čipset od Qualcommu, ktorému bude robiť podporu Adreno 530 GPU. Displej neznámej veľkosti dosiahne QHD rozlíšenie, čo je dnes základom pre vlajkové lode. Operačná pamäť nebude mať avizovaných 6 GB, ale „len“ 4 GB. Vnútorné úložisko dosiahne kapacitu 64 GB. Hlavný fotoaparát bude snímať fotky v 13 Mpx rozlíšení, zatiaľ čo selfie fotoaparát vám zhotoví snímky v 5 Mpx rozlíšení.

ant7

Aj keď pre niektorých môžu byť tieto špecifikácie sklamaním, keďže sa posledné týždne hovorilo o 6 GB RAM, 256 GB ROM a Snapdragone 821, naším tipom je, že v AnTuTu testovali najnižšiu konfiguráciu. Myslíme si, že Samsung ponúkne aj verziu so 6 GB RAM a 128/256 GB ROM spolu s novším Snapdragonom 821.

Samsung spolu s Note 7 predstaví aj nové Gear VR kvôli kompatibilite s USB-C, ktoré by mal Note 7 podporovať. Ďalšie úniky hovoria o skeneri očnej dúhovky a snímači odtlačkov prstov. Batéria by mala mať kapacitu 4000 mAh. Je možné, že novinka bude predstavená aj s novým Androidom 7.0 Nougat.

Predstavenie Samsungu Galaxy Note 7 sa koná už 2. augusta.

Čo hovoríte na tieto špecifikácie? Ste sklamaní alebo to pre vás nie je „dealbreaker“?