Úvod Zariadenia Pozrite sa na 360 stupňový render pre Samsung Galaxy Note7 a ďalšie...

Pozrite sa na 360 stupňový render pre Samsung Galaxy Note7 a ďalšie nové info

2

Okolo Samsungu Galaxy Note7 je známych už toľko informácií, že by si človek na prvý pohľad myslel, že už bolo toto zariadenie oficiálne predstavené.

Predstavenie sa koná 2. augusta, čiže ďalší utorok a my sa zatiaľ môžme pokochať asi najlepším vyobrazením Samsungu Galaxy Note7. Postaral sa o to 360 stupňový render, ktorý je zabalený do .gif animácie.

Ešte zaujímavejšie ako vzhľad, vyzerajú nové informácie. Očakávaný phablet príde s novou službou Samsung Cloud, ktorá bude zrejme primárne slúžiť pre zálohovanie dát a nastavení. Každý užívateľ v nej dostane 5 GB voľného priestoru. V inovovanom užívateľskom prostredí bude prevažovať biela farba, dočkáme sa zaoblenejších ikon aplikácií a nový bude notifikačný panel.

Galaxy_Note7

Zaujímavo tiež vyzerá funkcia pre úsporu energie. Displej Samsungu Galaxy Note7 bude možné prepnúť do HD 720p rozlíšenia. Ide o podstatný rozdiel oproti plnému QHD 1440p rozlíšeniu a podstatný rozdiel by mal následne byť aj vo výdrži na jedno nabitie.

Súčasný headset pre virtuálnu realitu, Gear VR, nebude kompatibilný s novým phabletom. Samsung ale pripraví jeho novú verziu, ktorá počíta nielen s Galaxy Note7, ale aj predchádzajúcimi vlajkovými modelmi Samsungu. Dotykové pero S Pen sa bude dať použiť ako „lupa“, resp. na displeji vyvolá funkciu zväčšenia. Najnovšie odolné sklo Gorilla Glass 5? Pravdepodobne áno.

Samsung sa do vývoja Galaxy Note7 poriadne oprel a už teraz sa nevieme dočkať predstavenia.