Úvod Novinky 19-ročné dievča na mobile zbieralo Pokémonov. Čo našlo počas prechádzky mrazí celý...

19-ročné dievča na mobile zbieralo Pokémonov. Čo našlo počas prechádzky mrazí celý svet!

13

Pokémon GO je v súčasnosti jednou z najobľúbenejších hier a už len čakáme, aké bizarné príbehy sa objavia na internete. Súčasťou jedného takého príbehu je 19-ročné dievča, ktoré hľadalo Pokémona pri rieke v Rivertone v štáte Wyoming.

Shayla Wigginsová preskočila plot, keď prenasledovala Pokémona pri Wind River, ostala ale v šoku, keď namiesto Pokémona objavila telo mŕtveho muža plávajúce na hladine.

Wigginsová okamžite zavolala 911, polícia po vyšetrovaní zistila, že muž bol vo vode menej ako 24 hodín. Wigginsová neskôr povedala, že bola celkom vystrašená a chvíľu aj plakala. Polícia neskôr vyhlásila, že muž zomrel príčinou náhodného utopenia. S veľkou mierou istoty môžeme povedať, že v krátkej budúcnosti môžeme očakávať podobné príbehy. Koniec koncov, Pokémon GO je už teraz väčší než Tinder či Twitter. Prechádzanie sa po ulici s hlavou nalepenou na displeji už totiž spôsobilo niekoľko nehôd.

Ale toto je príbeh, ktorý sme nečakali. Aká je šanca, že nájdete Pokémona na rovnakom mieste ako mŕtve telo? Ešte bizarnejšie by bolo, ak by sa muž utopil počas hrania Pokémon GO.

Očakávame, že popularita hry a vypustenie v ďalších krajinách prinesú viac bizarných príbehov, bohužiaľ pravdepodobne aj so smutným koncom.