Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi smartfóny za smiešne sumy! Uchmatnite si jeden, kým ešte sú

Xiaomi smartfóny za smiešne sumy! Uchmatnite si jeden, kým ešte sú

12

Zariadenia od výrobcu Xiaomi sú u nás čoraz viac obľúbenejšie. Či už ide o inteligentné náramky, smart zariadenia do domácnosti alebo o kvalitné telefóny. To všetko samozrejme za veľmi prijateľnú cenu.

Pri cene ostaneme aj naďalej. Čínsky e-shop Gearbest.com spustil akciu na dva populárne telefóny Xiaomi. Ak ste teda fanúšikom tejto značky, určite čítajte ďalej.

Xiaomi Mi5

Najnovší kúsok z dielne Xiaomi, ktorý tiež trhal predajné rekordy. Konštrukcia zo skla a kovu tvorí elegantný a spoľahlivý smartfón, ktorý ponúka displej s uhlopriečkou 5,15 palcov, čo je pre mnohých tak akurát. Obrazovka srší krásnymi farbami s rozlíšením Full HD (1920 x 1080). Pod ním sa nachádza obdĺžnikové kapacitné tlačidlo so zabudovaním snímačom odtlačkov prsta.

>>> Kompletná špecifikácia Xiaomi Mi5 <<<

Vpredu sa takisto nachádza aj predný fotoaparát pre selfie, ktorý disponuje postačujúcimi 4 Mpx. Na zaoblenej zadnej strane, vďaka ktorej zariadenie výborne padne do ruky, sa nachádza výkonná hlavná kamera, ktorú výrobca vybavil 16 Mpx, PDAF a DTI technológiou a možnosťou nahrávania 4K videí.

xiaomi-mi-5-5

Vo vnútri zariadenia je osadený výkonný čipset v podobe procesora Snapdragon 820 z dielne Qualcomm, so štyrmi jadrami taktovanými na 2,15 GHz. Spoločnosť mu robí aj 3 GB operačná pamäť RAM, grafický procesor Adreno 530 a samozrejme aj pamäť pre užívateľa, ktorej bolo vyčlenených dostačujúcich 64 GB, keďže ju nie je možné ďalej rozšíriť o pamäťovú kartu.

O čo najdlhší chod zariadenia sa postará batéria s kapacitou 3000 mAh a možnosťou rýchlonabíjania vďaka technológii Quick Charge 3.0. To všetko, samozrejme, cez čoraz bežnejší USB port typu C. Všetky tieto komponenty sa pomestili do len 129 gramov vážiaceho tela s rozmermi 14,46 x 6,92 x 0,73 centimetrov.

Samozrejmosťou pre tohto čínskeho elegána je aj OS Android 6.0 Marshmallow s vlastnou nadstavbou MIUI 7 a taktiež podpora LTE pripojenia, ktorú môžete využiť aj v 4G sieťach našich slovenských operátorov.

Ak ste teda fanúšikom značky Xiaomi a chceli by ste mať tento smartfón vo svojom vrecku, navštívte stránku čínskeho predajcu Gearbest.com, kde môže byť Xiaomi Mi5 váš za akciovú cenu 350,81 EUR. No pozor, ostáva už len 42 kusov!

xiaomi-mi-5-4

>>> Pre kompletné informácie navštívte tento odkaz <<<

Xiaomi Mi4

Starší súrodenec vyššie spomínaného zariadenia, ktorý si takisto získal srdcia mnohých užívateľov. Uhlopriečka jeho displeja dosahuje 5,0 palcov, čo si mnohí takisto pochvaľujú. Rozlíšením sa takisto nenechá zahanbiť, disponuje Full HD displejom (1920 x 1080).

Pod displejom sa nachádza trojica dotykových kapacitných tlačidiel, no bez prítomnosti snímača odtlačkov prstov. Naopak nad ním sa nachádza predný selfie fofoaparát s veľmi slušnými 8 Mpx. V strede hornej časti zadnej strany je zas umiestnená primárna kamera, ktorá dostala do vienka 13 Mpx.

>>> Kompletná špecifikácia Xiaomi Mi4 <<<

V útrobách plastovo-kovovej konštrukcie sa nachádza výkonný procesor Snapdragon 801 so štyrmi jadrami o takte 2,5 GHz, ktorému asistuje 2 GB pamäť RAM a grafický procesor Adreno 330. Svoje miesto tu má aj pamäť pre užívateľa, pre ktorého bolo vyčlenených 16 GB bez možnosti ďalšieho rozšírenia.

Životnosť celého zariadenia má v malíčku batéria s kapacitou 3080 mAh. Sotfvér má zas na starosti najnovší Android 6.0 Marshmallow. Čo sa týka LTE konektivity, tú budete môcť využívať len v 1800/2100 MHz pásmach, čo znamená, že 4G sieť našich slovenských operátorov budete môcť používať s určitými obmedzeniami.

Zapáčili sa vám špecifikácie? Navštívte teda stránku e-shopu Gearbest.com, kde na vás tento čínsky drak čaká so zníženou cenovkou 105,18 EUR. Ostáva už len 22 kusov!

xiaomi_mi4_1406095622

>>> Pre kompletné špecifikácie navštívte tento odkaz <<<