Úvod Zariadenia Smartband Xiaomi Mi Band 2: Uchmatnite si fitness náramok s displejom za akciovú...

Xiaomi Mi Band 2: Uchmatnite si fitness náramok s displejom za akciovú cenu!

12

Fitness náramky Xiaomi Mi Band svoju slávu ešte stále zažívajú. Prvé dve generácie – Xiaomi Mi Band a Xiaomi Mi Band 1S zaznamenali rekordné predajné čísla. To isté výrobca určite očakáva aj pri tretej generácii svojho veľmi obľúbeného zariadenia s názvom Xiaomi Mi Band 2.

Náramky z dielne Xiaomi sa stali obľúbenými u miliónov ľudí hlavne vďaka svojej bezkonkurenčne nízkej cene. Výrobca každú generáciu o niečo vylepšil, kvôli čomu logicky stúpla aj cena, no tá sa aj napriek tomu nedá s ostatnými výrobcami fitness trackerov ani len porovnať. Stále je nastavená tak, aby nijako neublížila našej peňaženke.

Nová, len nedávno predstavená verzia Xiaomi Mi Band 2 sa už dostáva do predaja. Na rozdiel od mladších súrodencov je ako prvá vybavená 0,42″ OLED displejom, ktorý dokáže používateľa upozorniť na notifikácie ešte efektívnejšie. Nachádza sa tu aj 0,05 mm hrubé tlačidlo, ktoré uľahčí kontrolu notifikácií a času. Čo sa však týka vzhľadu, okrem prítomnosti displeja necháva Xiaomi svojmu fitness trackeru aj pri tejto generácii typický vzhľad.

mi_band2_2

Čo sa však funkcií týka, tam už výrobca nemal veľmi čo upravovať. Aj Xiaomi Mi Band 2 sleduje vašu aktivitu, tep a kvalitu spánku, len s tým rozdielom, že si stav budete môcť pozrieť aj priamo na náramku, nie len cez pripojený telefón. Avšak aj v tomto prípade batéria s kapacitou 70 mAh vydrží naozaj dlho, konkrétne okolo 20 dní. Taktiež disponuje aj certifikáciou IP67, čo znamená, že je odolný voči vode, prachu a korózii.

Ste priaznivcom fitness náramkov od Xiaomi? Plánujete aj kúpu Xiaomi Mi Band 2? Ak áno, navštívte stránku čínskeho e-shopu TinyDeal, kde si ho môžete objednať za zníženú cenu 33,88 EUR. No pozor, akcia potrvá už len 3 dni!

>>> Pre kompletné informácie navštívte tento odkaz <<<