Spoločnosť Vernee nás naposledy informovala o slušnom AnTuTu skóre, ktoré dosiahol ich ekonomicky zameraný model Apollo Lite. Tento smartfón bude k dispozícii nielen v klasickom striebornom prevedení, ale aj v matnej šedej.

Tá sa nám, subjektívne, páči viac, pričom sa už na verejnosť dostali jej produkčné fotografie. Spoločnosť Vernee len čerstvo zverejnila 3D vizualizáciu ako aj ďalšie snímky šedej verzie smartfónu Apollo Lite.

Kovová unibody konštrukcia je navrhnutá tak, aby výrobca nemusel pri tvorbe použiť vzhľadovo rušivé plastové elementy pre lepší príjem signálu. Pri mnohých iných smartfónoch môžeme tieto elementy vidieť ako biele pásiky zväčša vo vrchnej alebo spodnej časti zadnej strany, či v okolí fotoaparátu. Nižšie nájdete spomínané video ako aj čerstvé fotografie, ktoré výrobca zverejnil na svojom blogu.

apollo lite apollo lite

O Vernee Apollo Lite

Vernee Apollo Lite poháňa deca-core procesor MediaTekHelio X20, ktorý je vyrobený 20 nm procesom a jeho jadrá sú taktované nasledovne: 2,3 GHz – 2 jadrá, 2,0 GHz – 4 jadrá a 1,4 GHz – 4 jadrá. Operačná pamäť RAM má kapacitu 4 GB,interné eMMC 5.1 úložisko 32 GB a o ďalších 128 GB sa môže postarať microSDkarta, ktorá si našla miesto v hybridnom slote pre SIM karty.

5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením pochádza od výrobcu Sharp, vyrobený je patentovanou IGZO technológiou a v jeho výbave nechýba filter modrého svetla BluLight Defender. Fotoaparáty pochádzajú z dielne výrobcu Samsung. Na zadnej strane nás čaká 16 Mpx ISOCELL snímač s pixelmi o veľkosti 1.0 μm. Na prednej strane nájdeme 5 Mpx širokoúhlu selfie jednotku. Vernee Apollo Lite bude držať pri živote 3180 mAh batéria, ktorú nabijete poriadne rýchlo vďaka konektoru USB typ C a technológii Pump Express. Smartfón váži 175 gramov pri rozmeroch 15,20 x 7,60 x 0,90 cm.