© vernee.cc

Spoločnosť Vernee si myslí, že používatelia pri high-end smartfónoch pozerajú hlavne na špecifikáciu a výkonnostné parametre, na úkor konštrukčného dizajnu a štýlu.

Tento výrobca sa v najnovšom videu snaží dokázať, že pri tvorbe modelu Vernee Apollo Lite nezanedbali ani tento určite dôležitý aspekt. Do porovnania ho postavili priamo s čerstvým „zabijakom vlajkových lodí“, smartfónom OnePlus 3, ktorý je podstatne drahší. Na videu môžeme vidieť, že po konštrukčnej a vizuálnej stránke je Vernee Apollo Lite porovnateľný s OnePlus 3.

Vernee Apollo Lite je jeden z mála smartfónov, ktorý má pod kapotou desaťjadrový procesor. Jeho predpredaj sa pomaly blíži ku koncu a prvé kusy začnú byť doručované prvým zákazníkom. Tých nie je málo, keďže výrobca Vernee predpredajovú cenovku stanovil na 229 dolárov, čiže približne 203 €.

© vernee.cc
© vernee.cc

Výrobca Vernee okrem porovnania zverejnil aj pekne spracované video, v ktorom ukazuje vizuálne detaily a zobrazovacie schopnosti displeja Vernee Apollo Lite.

Spoločnosť Vernee plánuje začiatkom mesiaca júl spustiť kampaň pre okamžitý predaj smartfónu Vernee Apollo Lite, ale aj Vernee Thor. Okrem toho sa bude dať na oficiálnych stránkach výrobcu o tieto zariadenia súťažiť. Viac detailov o akcii, žiaľ, nepoznáme. Určite sa ich ale v najbližšej dobe dozvieme.

O Vernee Apollo Lite

Vernee Apollo Lite poháňa deca-core procesor MediaTek Helio X20, ktorý je vyrobený 20 nm procesom a jeho jadrá sú taktované nasledovne: 2,3 GHz – 2 jadrá, 2,0 GHz – 4 jadrá a 1,4 GHz – 4 jadrá. Operačná pamäť RAM má kapacitu 4 GB,interné eMMC 5.1 úložisko 32 GB a o ďalších 128 GB sa môže postarať microSD karta, ktorá si našla miesto v hybridnom slote pre SIM karty.

5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením pochádza od výrobcu Sharp, vyrobený je patentovanou IGZO technológiou a v jeho výbave nechýba filter modrého svetla BluLight Defender. Fotoaparáty pochádzajú z dielne výrobcu Samsung. Na zadnej strane nás čaká 16 Mpx ISOCELL snímač s pixelmi o veľkosti 1,0 μm. Na prednej strane nájdeme 5 Mpx širokoúhlu selfie jednotku. Vernee Apollo Lite bude držať pri živote 3180 mAh batéria, ktorú nabijete poriadne rýchlo vďaka konektoru USB typ C a technológii Pump Express. Smartfón váži 175 gramov pri rozmeroch 15,20 x 7,60 x 0,90 cm.