Úvod Ulefone Ulefone Be Touch 3 Ulefone Be Touch 3: Elegantné kovové telo, Full HD displej a 3...

Ulefone Be Touch 3: Elegantné kovové telo, Full HD displej a 3 GB RAM za 120 EUR!

1

S akciami na obľúbené smartfóny od čínskych výrobcov sa v posledných dňoch akoby vrece roztrhlo. Dnes prišiel na rad čínsky fešák Ulefone Be Touch 3 so zníženou cenovkou v e-shope Everbuying.net.


Tá predstavuje veľmi sympatických 126,53 EUR, no ak by ste chceli zo zľavy vyťažiť ešte viac, stačí zadať zľavový kód EBUBET3, ktorý vám cenovku spustí ešte o ďalšie 3€.

Elegantný Ulefone Be Touch 3 ponúka 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením (1920 x 1080), ktorý je zvrchu chránený 2.5D krycím sklom Corning Gorilla Glass 3. Jeho okraje ohraničuje ľahučký kovový rámik, ktorý len pridáva na bezpečnosti a prémiovosti.

Ulefone_be_touch3-2

Pod displejom sú umiestnené kapacitné tlačidlá, no pozornosť zrejme najviac upúta to stredné, kde je takisto umiestnený aj snímač odtlačkov prsta. Ten rozozná odtlačok svojho majiteľa v 360° zábere behom 0,1 sekundy.

Na zadnej strane nájdeme taktiež dizajnovo nápadný foto senzor od Sony (IMX214), ktorý bol v tomto prípade vybavený 13 Mpx, bleskom a automatickým zaostrovaním. Selfie fotoaparátu na strane prednej sa ušlo slušných 5 Mpx.

Ulefone_be_touch3

Vo vnútri tela Ulefone Be Touch 3 je uložený 64-bitový procesor MTK6753 s ôsmimi jadrami taktovanými na 1,3 GHz. Na výkone zariadenia má zásluhu aj interná pamäť RAM s 3 GB a grafický čip Mali-T720. Užívateľskej pamäti sa ušlo 16 GB, no je možné rozšíriť ju do 64 GB pomocou pamäťovej karty.

Šťavu všetkým komponentom dodáva 2550 mAh batéria takisto od Sony, ktorá disponuje aj technológiou Quick Charge, čo znamená, že pre nabitie batérie na 35% postačí len 15 minút na nabíjačke. Toto všetko výrobcovia napratali do tela s rozmermi 15,81 x 7,74 x 0,86 cm.

Softvér zariadenia je ladený do staršieho, no ešte stále aktuálneho OS Android 5.1 Lollipop. Samozrejmosťou pre Ulefone Be Touch 3 je však aj Dual SIM funkcionalita (alebo SIM a pamäťová karta) a LTE konektivita, ktorú budete môcť využiť aj u našich slovenských operátorov.

Zapáčili sa vám špecifikácie kokového Ulefone Be Touch 3? V tom prípade navštívte stránku čínskeho e-shopu Everbuying.net a veselo využite vyššie spomínané zľavy.

>>> Pre kompletné špecifikácie navštívte tento odkaz <<<