Čo je lepšie, ako nakúpiť lacno? Nakúpiť lacno a ešte aj získať k tomu nejakú odmenu. Presne to momentálne ponúka obchod TomTop, špecialista na elektroniku. O čo ide? Je to veľmi jednoduché.

Stačí, ak nakúpite za 100 dolárov a viac a obchod vám vráti 12 dolárov. Ak si teda kúpite telefón za 112 dolárov, budete ho mať za 100. Ak si ho kúpite za 150, budete ho mať za 138. Skombinujte to s nejakou zaujímavou akciou a dopracujete sa k veľmi, veľmi zaujímavým cenám.

TomTom túto akciu spúšťa ako oslavu svojich 12. narodenín. Veľmi pekný darček, ak môžeme byť úprimní. Spolu s ním do akcie vchádza aj niekoľko smartfónov. Zoberme si taký Ulefone Future, jeden z najhorúcejších „Číňanov“ vôbec. V akcii ho kúpite za 229,99 dolárov, po zadaní kódu 12YEARSALE sa jeho cena razom zmení na 217,99 dolárov.

tomtopkupon

Rovnaký princíp funguje pre všetky smartfóny, či príslušenstvo, ktoré má TomTop v ponuke. Nevýhodou je síce fakt, že sa promo kódy nedajú kombinovať, no ani 12 dolárov nie je najhoršia ponuka, čo poviete?

Všetky zlacnené produkty nájdete na webe predajcu. My vám odporúčame pozrieť sa, prirodzene, na kategóriu telefónov, v ktorej nájdete naozaj zaujímavé zariadenie. Neprehliadnite ani kategóriu „Hot Picks,“ teda z každého rožku trošku. Dajte nám vedieť, čo sa vám pozdáva a či využijete spomínanú 12-dolárovú zľavu.

>>> Zobraziť všetky ponuky <<<