Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 FOTO: Prvý teaser na Samsung Galaxy Note 7! Príde so zakriveným displejom

FOTO: Prvý teaser na Samsung Galaxy Note 7! Príde so zakriveným displejom

4

Niektoré tajomstvá, ktoré zakrývali novinku od Samsungu, nový Galaxy Note 7, už nie sú tajomstvami. Prečo, pýtate sa? Serveru PhoneArena sa podarilo získať prístup k obrázku, tzv. teaseru, ktorý nás má nalákať na ďalšiu veľkú vec. Podľa ich informácií má ísť o skutočný obrázok priamo od Samsungu. Samotné zariadenie sa nemá volať Galaxy Note 6 ale rovno Galaxy Note 7.

Preskočením označenie Galaxy Note 6 Samsung konečne zjednotí obe vlajkové lode, Galaxy S7, aj Note 7. Samsung sa totiž s najväčšou pravdepodobnosťou obával, že ľuďom by pri pohľade na názov Galaxy Note 6 mohlo napadnúť, že v ňom použil minuloročnú technológiu. Okrem toho by svojim ťahom mohli predbehnúť iPhone 7 a 7 Plus, ktoré budú predstavené približne o tri týždne na to.

Obrázok zároveň naznačuje, že Galaxy Note 7 ponúkne S Pen, ako aj zakrivený displej. Pevne veríme, že spomínané inteligentné pero tento rok prinesie nové funkcie.

Čo sa špecifikácií týka, Galaxy Note 7 ponúka 5,8-palcový Super AMOLED displej s rozlíšením 2 560 x 1 440, procesor Snapdragon 823, grafický čip Adreno 530 a gigantických 6 GB operačnej pamäte RAM. Na zadnej strane máme nájsť 12 Mpx senzor s objektívom s clonou f/1.7.

Predstavenie by mohlo prebehnúť už budúci mesiac s dostupnosťou do pár týždňov.