Úvod Dohady FOTO: Toto je Samsung Galaxy Note 6/7 edge! Príde už začiatkom augusta

FOTO: Toto je Samsung Galaxy Note 6/7 edge! Príde už začiatkom augusta

2
Vlajková loď tabletofónov s perom, Galaxy Note 6/7, sa začína pomaly odhaľovať. Všetky špecifikácie síce ešte nepoznáme, vieme už však približný dátum predstavenia a poznáme aj dizajn „edge“ verzie.

Všetka pozornosť sa teraz upiera na nový Galaxy Note rad, ktorý by mal podľa posledných správ preskočiť označenie „6“ a vyrovnať sa tak číselne Galaxy S7.

Už dávnejšie sa tvrdilo, že Note 7 bude predstavený o niečo skôr ako to má Samsung zvykom. Včera ale veľmi obľúbený a uznávaný leaker, Evan Blass, oznámil, že predstavenie sa bude konať o 2 mesiace, okolo 2. augusta.

Ak by to bolo presne o 2 mesiace, predstavenie by sa tak konalo v utorok, ale budeme musieť počítať s 1-2 dňami hore dole. V každom prípade Galaxy Note 7 bude predstavený prvý augustový týždeň.

Popri dátumu predstavenia sa špekuluje aj o tom, či Samsung predstaví aj „edge“ variant Galaxy Note 7. Všetko nasvedčuje tomu, že áno. Dokonca ma Internet unikla aj podobizeň tohto tabletofónu, ktorú si môžete pozrieť nižšie.

Note-6-Edge-Header

Hardvér zariadenie zahŕňa 6 GB operačnú pamäť RAM, USB C, vodeodolnosť a možno aj duálny fotoaparát. Samozrejme nebude chýbať ani najnovší Qualcomm Snapdragon 823 procesor a podpora microSD kariet.