Len chvíľu po tom, ako sa na verejnosti objavil Samsung Galaxy Note 7 odetý do ochranných krytov, objavila sa aj detailná fotografia celého predného panelu tohto očakávaného phabletu.

Snímky nižšie ukazujú tiež predný panel v porovnaní s predným panelom modelu Galaxy S7 edge. Zo snímok môžeme badať zakrivenie pre displej po oboch stranách, ako aj väčšiu uhlopriečku displeja.

Tá by mohla mať až 5,8 palca, boli by sme ale skôr za zaužívaných 5,7 palca. Okrem toho tieto snímky potvrdili jednu zo špekulácií. Na vrchnej strane panelu môžeme zreteľne vidieť miesto pre Iris skener, čiže snímač očnej dúhovky. Panel pre Galaxy S7 edge týmito výrezmi nedisponuje, čím sa len potvrdzuje ich využitie.

Note7 Note7

Tento prvok bude dopĺňať snímač odtlačkov prstov, čo prispeje k ešte dokonalejšej bezpečnosti a ochrane dát v smartfóne. Podľa patentovej prihlášky je pre presné rozpoznanie oka potrebná trojica šošoviek, resp. snímačov. Samsung sa napríklad zbavil aj svojho loga, ktoré sa vždy vynímalo nad displejom. Zrejme zaberalo veľa miesta a Samsung chce rámiky čo najužšie. Displej Galaxy Note 7 bude sám o sebe obrovský a kompaktnosť tela je tu potrebná viac, ako pri iných zariadeniach s menšími displejmi. Samsung Galaxy Note 7 bude predstavený 2. augusta 2016.