Úvod Zaujímavosti PayPal nevráti 50 000 dolárov trollovi, ktorý ich daroval streamerom na Twitchi

PayPal nevráti 50 000 dolárov trollovi, ktorý ich daroval streamerom na Twitchi

2
Mnohí streameri na Twitchi sú zvyknutí na veľké dary od svojich sledovateľov. Čo by ste ale robili, ak by vám počas hry Heartstone niekto len tak poslal 11 500 dolárov?

Presne toto sa stalo streamerke LegendaryLea, ktorá po tom, ako začala získavať dary začala tancovať po izbe. Za jej záchvatom radosti bol používateľ s prezývkou iNexus_Ninja, ktorý jej po 250 dolárových porciách naservíroval celkom 11 500 dolárov. Rovnaký používateľ si potom zapol stream ďalších ľudí, ako napríklad NoSleepTV, Sodapoppin a Dizzykitten, ktorým daroval celkovo 50 000 dolárov.

Nakoniec to však vyzerá tak, že iNexus_Ninja nie je bohatý človek, ktorého bavia hry. Ó, nie. Namiesto toho je to škaredý troll, ktorý chcel v streameroch vzbudiť radosť zo zarobených peniažkov a potom požiadať PayPal o ich navrátenie. Tejto mizernej osobe to však zrátal samotný PayPal.

Spoločnosť totiž odmietla sťažnosť iNexus_Ninja – 18 ročného chlapca – o navrátenie peňazí. Pre zaslanie peňazí mal chlapec využiť kreditné karty svojich rodičov. Na čo si však nedal pozor, boli zmluvné podmienky PayPalu, presnejšie ochrana kupujúceho, ktorá sa nevzťahuje na vedome darované peniaze.