Nová generácia „zabijaka vlajkových lodí“ bude oficiálne predstavená už onedlho, 15. júna na podujatí v domovskej Číne. Predstavitelia spoločnosti OnePlus nový vlajkový smartfón príliš netaja, o čom svedčia už uniknuté rendre či parametre.

Parametre zariadenia budú de facto kopírovať ostatných hráčov z high-end segmentu. Pripraviť sa môžeme na Snapdragon 820, 4 GB alebo 6 GB operačnej pamäte RAM, ktorá bude závisieť buď od 32 GB, alebo 64 GB interného úložiska. 16 Mpx primárny fotoaparát bude dopĺňať predná 8 Mpx jednotka.

Práve hlavný fotoaparát otestoval priamo riaditeľ spoločnosti počas obeda a snímky sa rozhodol zverejniť na sociálnych sieťach. Aj keď môže ísť o predprodukčnú verziu zariadenia a teda s ešte nie úplne vyladenými vlastnosťami, fotografie vyzerajú viac ako dobre. Šéf spoločnosti zverejnil iba tri fotografie, no vzhľadom na to, že pochádzajú z ešte nepredstaveného zariadenia je aj to viac ako dosť. Nižšie si môžete pozrieť dané snímky v optimalizovanej kvalite, pričom pod každou z nich nájdete odkaz, ktorý vám ich zobrazí v plnej kvalite, v akej boli zhotovené. Možno vás inšpirujú pri najbližšom varení.

OnePlus-3

>Zobraziť v plnej kvalite<

OnePlus-3

>Zobraziť v plnej kvalite<

OnePlus-3

>Zobraziť v plnej kvalite<