Úvod Výrobcovia Motorola Motorola: Moto X séria nekončí, Moto Z je len iný druh

Motorola: Moto X séria nekončí, Moto Z je len iný druh

0

Po predstavení nových „Moto Z“ vlajkových lodí sa špekulovalo, že minuloročný rad Moto X to má spočítané a skončí na cintoríne. To však samotný výrobca vyvrátil a podľa jeho slov je Moto X brand stále živý a úžasný.

Motorola tvrdí, že rad Moto Z je úplne rozdielny oproti minuloročnému Moto X. To znamená, že najbližšie mesiace sa môžeme dočkať nových modelov Moto X zariadení.

Samotný výrobca povedal toto:

„Moto X stále žije a je úžasný. V podstate Moto X Force prišiel len pred nedávnom na niekoľko nových trhov. Moto X a Moto Z síce zdieľajú niektoré vynikajúce vlastnosti, ale v konečnom dôsledku ponúkajú rozdielne zážitky a robia naše portfólio robustnejšie pre zákazníkov, ktorí hľadajú perfektný smartfón, ktorý by naplnil ich potreby. Technologickí nadšenci, ktorí vo svojich smartfónoch vyhľadávajú úplne nové zážitky budú nadšení z Moto Z a Moto Mods.“

Je veľmi pravdepodobné, že Moto Z bude v portfóliu označovať najvyššiu kategóriu a Moto X bude len vyššia stredná trieda. Pár rozdielov je jasných. Moto Z rad ponúka svoje Moto Mods, zatiaľ čo Moto X ponúka čistý Android. Každopádne Moto X branding nikam neodchádza.

Ale chceme ešte dodať, že Motorola oficiálne nepotvrdila príchod nových Moto X smartfónov. Čo si myslíte o tom, že Motorola rozširuje svoje portfólio o novú sériu?