Spoločnosť LG už dávnejšie vyrukovala s novou X líniou smartfónov, pričom jednotlivé modely odhaľovala postupne. Celkovo tak máme prehľad už o šiestich zariadeniach. Ide o LG X cam, LG X screen, LG X power, LG X mach, LG X max a najnovšie LG X style.

Spoločnosť LG posledný menovaný kúsok najnovšie prezentuje v čerstvom promo videu. V snímku neuvidíme žiadne špecifikácie, keďže sa výrobca zameral priamo na dizajn, ktorý poukazuje na štíhle línie zariadenia.

LG X style je tenký 6,9 milimetra a k dispozícii bude v bielej, čiernej a zlatej farbe. Čo sa týka parametrov, pripraviť sa môžeme na 5,0-palcový HD 720p displej, procesor Qualcomm Snapdragon 410, 1,5 GB operačnú pamäť RAM, 16 GB rozšíriteľné úložisko alebo 2100 mAh batériu. Vzhľadom na špecifikáciu môžeme očakávať veľmi prijateľnú cenovku, ktorá osloví tých používateľov, ktorí si nepotrpia na beštiálny výkon ale skôr na vzhľad.

Trhový štart si smartfón už odbil v domovskej Južnej Kórei a chystá sa na trh aj do USA. Kedy ho uvidíme u nás je zatiaľ neznáme. Pozrite si spomínané promo video.