Ak je pre vás Samsung Galaxy Note5 pridrahý a predsa len túžite po smartfóne s funkcionalitou dotykového pera, LG si pre vás pripravilo riešenie. Len nedávno tento výrobca predstavil phablet s názvom Stylus 2 Plus.

Toto zariadenie bolo predstavené na lokálnom podujatí v Taiwane a momentálne sa už objavili informácie o prípadnej dostupnosti a cenách. LG Stylus 2 Plus poháňa octa-core procesor s taktom 1,4 GHz, má 5,7-palcovú obrazovku s FHD 1080p rozlíšením a dodávať sa bude v dvoch verziách v závislosti od konkrétneho trhu.

Tá skromnejšia bude ponúkať 2 GB operačnú pamäť RAM, 16 GB úložisko a 13 Mpx / 5 Mpx fotoaparáty, výkonnejší model dostane 3 GB RAM / 32 GB internú pamäť a 16 Mpx / 8 Mpx foto snímače. Phablet s rozmermi  155 x 79,6 x 7,4 mm a váhou 145 gramov poňal aj 3000 mAh batériu, nechýba snímač odtlačkov prstov či Android vo verzii Marshmallow.

LG_Stylus_2_Plus

LG_Stylus_2

Juhokórejský výrobca hovorí, že hrot ich stylusu pokrýva špeciálny nano povlak, vďaka ktorému získame pri jeho používaní pocit, ako by sme pracovali s klasickým plniacim perom. LG Stylus 2 Plus je už k dispozícii na trhu v Taiwane a postupne zamieri aj na trhy Ázii, Južnej Amerike, Európe a v Severnej Amerike v najbližších týždňoch. LG Stylus 2 Plus dostal v Taiwane cenovku 340 dolárov a dúfame, že sa v podobnom duchu bude niesť aj v našich končinách.