V posledných dňoch sme výraznejšie pocítili, že leto je tu. S letom nie sú spojené len dovolenky a oddych, ale aj mnohé, cenovo zvýhodnené akcie. O jednej čerstvej nás informoval everbuying.net.

Jediným problémom veľkého letného výpredaja je jeho trvanie. Smartfóny, gadgety, inteligentné hodinky alebo rôzne príslušenstvo je k dispozícii za zvýhodnené ceny len do konca tohto mesiaca, čiže 30. júna. Stále ale máte dostatok času uchmatnúť si, čo sa vám páči.

Z lacnejších kúskov spomenieme smartfón pre nenáročných alebo jedincov, ktorí hľadajú sekundárny, či rezervný inteligentný mobilný telefón.

VKWORLD VK700X. Tento smartfón okrem 5,0-palcového IPS HD 720p displeja ponúka štvorjadrový procesor MediaTek MTK6580 s jadrami o takte 1.5 GHz. Čipsetu ďalej nechýba 1 GB operačná pamäť RAM8 GB interné úložisko. Na zadnej strane sa nachádza 5 Mpx fotoaparát, zatiaľ čo na prednej strane nájdete 2 Mpx selfie snímač.

V základnej výbave nechýba GPS, AGPS, Bluetooth 4.0 a rôzne senzory. Zariadenie je okrem toho dvoj SIM slotové. Jeden SIM slot je určený pre klasickú (veľkú) SIM kartu, druhý je navrhnutý pre micro SIM veľkosť. Smartfón beží na operačnom systéme Android vo verzii 5.1 Lollipop a v letnej zľave je k dispozícii za necelých 54 EUR.

smartfony

Na opačnom konci cenového výberu nájdeme napríklad skvelý Xiaomi Mi4s. Za približne 270 EUR dostanete 5,0-palcový FHD 1080p displej, šesťjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 808, ktorý spolupracuje s grafickým čipom Adreno 4183 GB operačnou pamäťou RAM.

Za zmienku stojí aj 64 GB vnútorná pamäť, na ktorú si môžete uložiť pekné zábery, ktoré odfotografujete 13 Mpx zadným, či 5 Mpx predným fotoaparátom. Pred zadným senzorom je umiestnený objektív s clonou f/2.0, čo je perfektné pre všetky fotografie nasnímané za šera a tmy. Objemnú 3260 mAh batériu nabijete prostredníctvom konektora USB typ C a rýchlej technológie Quick Charge. Na zadnej strane tiež nájdeme snímač odtlačkov prstov.

smartfony

Z technologických hračiek by sme určite siahli po hernom ovládači pre PlayStation 4. S jeho kamufláž dizajnom budete medzi ostatnými hráčmi určite originálni. Jeho cena je stanovená na necelých 19 EUR.

ovládač

Ešte lepšiu smart zábavu ponúkne kompaktný lietajúci dron s doletom až 150 metrov a 8-minútovou výdržou na jedno nabitie. Jeho cenovka sa zastavila na približne 60-tich eurách.

dron

V ponuke nájdete tiež Bluetooth reproduktor, inteligentné hodinky alebo ďalšie smartfóny. Celú ponuku nájdete na –oficiálnej stránke– predajcu everbuying.net.

Zobraziť aktuálne letné zľavy