Vývojárske štúdio NOX GAMES možno nepoznáte, určite by ste ale mohli poznať ich hru Puppet Soccer 2014, ktorá má na konte viac ako 5 miliónov stiahnutí. Úspešní herní vývojári pochádzajú zo susedných Čiech.

V poslednom období pracovali na hre, ktorej žáner patrí vo svete medzi veľmi obľúbené. Hra kombinuje princíp zberateľských kariet s prvkami RPG elementov. Hlavný herný koncept spočíva v budovaní deckov, vylepšovaní kariet prostredníctvom tokenov a v kovaní nových, silnejších kariet. V podstate ide o podobné karty, ako napríklad v nesmierne populárnych hrách, akými sú Hearthstone alebo Magic.

Pre sólistov je v hre k dispozícii kampaň pre jedného hráča. V nej získavate nové karty, tokeny moci a iné vybavenie. Zaujímavejšia je ale aréna, v ktorej budete súperiť s inými hráčmi, vybrať si môžete „raid“ mód kde budete okrádať iných hráčov alebo režim „bounty hunter“, kde sa proti vám postavia generovaní protivníci.

Dark Deck: Dragon Card

Hra nie je unikátna len herným modelom, ale aj grafickým spracovaním. Celkovo až 60 kariet je ručne kreslených a každá má špeciálne vlastnosti, iné atribúty alebo schopnosti. Prostredníctvom kariet môžete liečiť, vylepšovať zbroj či doraziť protivníka do posledného dychu. Hra má dynamický charakter a určite sa počas jej hrania nebudete nudiť. Vzájomné súboje sa často vyvíjajú zaujímavým spôsobom a priame súperenie s hráčmi vie byť pekne návykové.

Dark Deck: Dragon Card

Známi českí vývojári už zverejnili hru Dark Deck: Dragon Card v obchode Google Play, pričom ide o beta verziu. Plná verzia dorazí do obchodu Google Play už budúci týždeň a vy môžete vyskúšať túto čerstvú beta verziu so všetkými hernými možnosťami a kompletným používateľským zážitkom medzi vôbec prvými.

Dark Deck: Dragon Card

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noxgames.DarkDeckDragonCard&ah=f-3i92E-t4_2ylHQOuDx0uVxeEQ&hl=sk“]

Vývojári nám dovolili nahliadnuť aj do tvorby grafiky pre túto hru. Nižšie nájdete pár snímok z ručného kreslenia prvkov titulu Dark Deck: Dragon Card. Či už patríte medzi zarytých alebo príležitostných hráčov, určite hru vyskúšajte. Podporíte tým českých vývojárov a tí budú určite vďační za každú spätnú odozvu, ktorú im môžete zanechať nielen v obchode Google Play, ale aj na ich Facebook stránke alebo oficiálnom webe.

gif

scr
scr
scr
scr
scr
scr
scr
scr