Veľmi lacná hra vynikajúcej kvality. Tak by sa dala aktuálne charakterizovať zábavná plošinovka Goo Saga, ktorú ocení každý mobilný hráč. Jej autori sa ju rozhodli ponúknuť v 80 % zľave.

Hru Goo Saga tak môžete získať za 0,99 €, čo je menej, ako jedna káva v dobrej kaviarni. Dej hry sa odohráva v tajnom laboratóriu pod morskou hladinou, kde sa excentrický vedec snaží vytvoriť nové formy života.

Po mnohých neúspešných pokusoch sa mu podarí vytvoriť Goo. Amorfné, ale veľmi milé a priateľské stvorenie s unikátnymi elastickými vlastnosťami. Goo ale zmizla za záhadných okolností a vaším cieľom bude putovať po tajnom laboratóriu späť k tvorcovi aby ste v úlohe príšerky Goo pochopili, čo bolo účelom jej stvorenia.

Po ceste budete riešiť rôzne hádanky, prekonávať prekážky alebo logické pasce. Pri všetkých úlohách budete využívať pružnosť Goo a zbierať kryštály roztrúsené po ceste. Tie vám pomôžu k rôznym vylepšeniam, schopnostiam alebo k tomu, aby ste sa dostali cez ťažšie úrovne. Bonusom v hre je prepracovaný editor úrovní, a tak si môžete navrhnúť vlastný, čo najnáročnejší level.

Nižšie nájdete video, ktoré vám ukáže, ako hra vyzerá a samozrejme odkaz do obchodu Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tokaloka.goo“]