Gold bars

Ak máte stále pocit, že čínske smartfóny pôsobia lacnejším dojmom, takému smartfónu Huawei P9 môžete napraviť reputáciu rovno povrchovou úpravou z 24-karátového zlata.

Spoločnosť Goldgenie už v minulosti „pozlátila“ iPhone smartfóny od Apple alebo Galaxy zariadenia z dielne Samsungu. Do produktu z diele Huawei sa spoločnosť pustila po prvý krát. Na výber budete mať klasický 24-karátový, čisto zlatý variant, no nebude chýbať aj prevedenie v ružovom zlate alebo platine.

Tento „úpravca“ smartfónov si za Huawei P9 v zlatom prevedení vypýtal 1500 libier a je teda určený pre špecifickú skupinu používateľov. Tých bežných by zrejme trochu zamrzelo, keby si smartfón zabudli v kaviarni alebo ho stratili počas bujarého víkendu.

huawei_p9 huawei_p9

Pripomíname, že Huawei P9 je vybavený 5,2 palcovým FHD 1080p displejom, výkonnou procesorovou jednotkou Kirin 955 alebo dvojicou 12 Mpx fotoaparátov, ktoré vznikli v kooperácii so spoločnosťou Leica. Smartfón v 24-karátovom zlatom prevedení si môžete objednať, alebo skôr prezrieť na oficiálnom webe spoločnosti Goldgenie.