Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 Čerstvé VIDEO odhaľuje ďalší pekne spracovaný render Samsung Galaxy Note 7 vrátane...

Čerstvé VIDEO odhaľuje ďalší pekne spracovaný render Samsung Galaxy Note 7 vrátane špecifikácií

0
Render Galaxy Note 7

Úniky, ktoré sa týkajú očakávaného Android phabletu od juhokórejského výrobcu začali posledné týždne naberať na obrátkach. Internetom preto dnes koluje poriadne množstvo dôveryhodne vyzerajúcich špekulácií vrátane obrázkov s vizuálnymi detailmi konštrukcie. A vďaka nim je na svete nové video obsahujúce celkom reálny render.

Na čerstvých video záberoch tak máme príležitosť vidieť ako jednu z možných podôb Galaxy Note 7, tak aj zmienku o hlavných technických špecifikáciách, medzi ktorými nechýba 6 GB operačná pamät RAM, 12 Mpx hlavný fotoaparát s PDAF technológiou a clonou f/1.7, obojstranný slot USB Type-C alebo až 5.8-palcový Super AMOLED displej, ktorý by mal okrem iného poskytnúť i jemné 2K rozlíšenie. Jednou z najzaujímavejších častí výbavy ale nepochybne bude jeho tvar v štýle Galaxy S7 edge.

Pôvodne si viacerí analytici mysleli, že v auguste uvidíme dva podobne vyzerajúce modely – jeden s klasickým displejom a druhý s mierne zaoblenými stranami. Nakoniec sa však ukázalo, že Samsung prinesie na pulty obchodov iba druhý variant, ktorý dokáže svojím nekonvenčným prevedením konštrukcie prilákať oveľa viac pozornosti potenciálnych zákazníkov. Veľký úspech phabletu Note 7 by dokonca mohol vďaka vyššej cenovke (integrácia zaobleného zobrazovacieho panelu ju môže navýšiť aj o niekoľko desiatok eur) zabezpečiť badateľne lepší profit ako ten, ktorý gigant z Južnej Kórey nadobudol vďaka predaju minuloročnej generácie.

Konštrukcia Galaxy Note 7 bude podľa všetkého pozostávať z takých materiálov, aké ponúka súčasná vlajková loď Galaxy S7. Hliníkový rámik a predné aj zadné ochranné sklo Gorilla Glass taktiež doplní podobný dizajn vrátane výrazne hranatejších rohov tela. Video s 3D renderom rovnako spomína high-end čipset Snapdragon 823 (výkonnejšia a energeticky efektívnejšia modifikácia Snapdragon 820), ktorý ešte zatiaľ oficiálne nepoznáme. Niektoré ďalšie zdroje hovoria aj o biometrickom senzore na snímanie dúhovky v očiach používateľa.

Viac vizuálnych detailov nájdete nižšie.