Pred približne dvoma týždňami sme vás informovali, že Samsung plánuje uviesť na trh špeciálnu edíciu smartfónu Samsung Galaxy S7 edge s prívlastkom Injustice Edition. Tá odkazuje na hru so známym komiksovým hrdinom Batman.

Toto zariadenie malo byť dostupné zo začiatku len na vybraných troch trhoch, pričom Samsung aktuálne spustil predpredaj na prvom z nich. Je ním Indonézia a ak prepočítame jeho cenu na eurá, dostaneme sa na sumu necelých 1000 eur. Smartfón je pritom špecifikáciami totožný s bežnou, komerčne dostupnou verziou, čiže si fanúšikovia komiksov priplatia za originálne prevedenie, ale aj príslušenstvo. Pompézne Batman logo na zadnej strane zariadenia vystrelilo cenovku vyššie, ako pri najvyššej verzii známeho smartfónu s emblémom nahryznutého jabĺčka. Cena iPhone 6S Plus v 128 GB začína podľa porovnávača pricemania.sk už na 881 eurách.

Za danú cenu zariadenia Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition zákazníci z Indonézie nedostanú len smartfón. V prvom rade unikátny dizajn s obmedzeným počtom vyrobených kusov dopĺňa aj bohaté príslušenstvo. V balení nájdete špeciálne ochranné puzdro pre smartfón, náhlavnú súpravu pre virtuálnu realitu Gear VR, kupón v hodnote približne 50 eur na nákup Oculus hier pre virtuálnu realitu, ďalší kupón v hodnote približne 90 eur na nákup položiek v komiksovej hre Injustice a veľké kovové Batman logo pre zberateľov.

Samsung-Galaxy-S7-edge-Injustice-Edition (1)

Tento exkluzívny smartfón bude dostupný zatiaľ len na trhoch v Číne, Singapure, Kórei, v Latinskej Amerike a v Rusku. Ak bude o zariadenie veľký záujem, Samsung rozšíri dostupnosť aj o ďalšie trhy.